Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:21 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: omezení craftu
PostPosted: 19:49 29. Jan 2008 
Urozený
 Profile

kucik wrote:
Mno tema pseudo-komancema bys me urazil, ale to nechme bejt.
Ja jsem teda pri prodavani na zadnej problem nenarazil. Snad jen ze odnosit to kvantum luku z dilny ke svazu obchodniku zabralo trochu casu, protoze ten luk neco zabere.
Nwn ma k realite daleko a nema smysl se k ni snazit dopracovat. I v realu mi ale prijde nesmysl, aby si remeslnik - truhlar vydelal za den pul milionu.
Craft je v tomhle trosku orisek. Jednak jsou tu omezene prostredky nwn. Jendoduse natahnout cas, potrebny k vyrobe jednoho predmetu by omezilo tuny vyrobku, ale mam pochybnosti, ze by nekoho bavilo cucet na svoji postavu, jak pul hodiny mlati do kovadliny bez interakce a nakonci z toho vyleze zmetek. Zaroven nechci, aby postavy trcely cely den v dilne a nevylezly mezi ostatni. To si muzu zahrat rovnou singleplayer.

Hergot proč se snažíš lidem vnutit jak mají hrát RP fantazi hru. Třeba to je mrzutý trpaslík a vylézat prostě nechce a když někdo něco chce ať si pro to dojde. Přijde ti to málo RP?

Nezlob se na mě že reaguji trošku podrážděněji, ale kraft je moje srdeční záležitost a baví mě stokrát víc než nějaký lítání po potvorách a kradení jim pokladů nebo nedej bože kůží z těl.

Last edited by Theogil I on 19:58 29. Jan 2008, edited 2 times in total.

Reply with quote  

PostPosted: 19:54 29. Jan 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
kucik wrote:
Mno tema pseudo-komancema bys me urazil, ale to nechme bejt.
Ja jsem teda pri prodavani na zadnej problem nenarazil. Snad jen ze odnosit to kvantum luku z dilny ke svazu obchodniku zabralo trochu casu, protoze ten luk neco zabere.
Nwn ma k realite daleko a nema smysl se k ni snazit dopracovat. I v realu mi ale prijde nesmysl, aby si remeslnik - truhlar vydelal za den pul milionu.
Craft je v tomhle trosku orisek. Jednak jsou tu omezene prostredky nwn. Jendoduse natahnout cas, potrebny k vyrobe jednoho predmetu by omezilo tuny vyrobku, ale mam pochybnosti, ze by nekoho bavilo cucet na svoji postavu, jak pul hodiny mlati do kovadliny bez interakce a nakonci z toho vyleze zmetek. Zaroven nechci, aby postavy trcely cely den v dilne a nevylezly mezi ostatni. To si muzu zahrat rovnou singleplayer.

Hergot proč se snažíš lidem vnutit jak mají hrát RP fantazi hru. Třeba to je mrzutý trpaslík a vylézat prostě nechce a když někdo něco chce ať si pro to dojde. Přijde ti to málo RP?

Ja to nikomu nevnucuju. At si tam klidne drepi. Ale chci, aby tam nemusel drepet.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 19:57 29. Jan 2008 
Urozený
 Profile

kucik wrote:
Ja to nikomu nevnucuju. At si tam klidne drepi. Ale chci, aby tam nemusel drepet.

Kdo nechtěl tak tam nedřepěl a kdo chtěl tak tam byl, mě tedy výběr vyhovoval a počítám že Berserekrovi taky ... jiný člověk jiný styl. Když chtěl Photter bronz ... 100 ingotů tak jsem prostě den strávil v dole, protože jsem to chtěl a obchod byl nakonec výhodný pro oba.

Reply with quote  

PostPosted: 20:07 29. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

Craft bol dobry , len potom isty WB, co potom skoro zmazal thaliu, upravoval klenotnictvo a craft drog a tam boly diery...

Na ostatnych craftoch sa tiez dalo zarobit (i ked z vlastnej skusenosti viem ze u kovacstva som dokazal zarabat 20 000 na den po celom dni craftenia - ale to vsetko az po mesiaci stravenom craftenim), a to len z dovodu ze ste si natazili komponentov kolko len postava uniesla a davalo sa craftit na jeden klik aj 99 veci. Ale ak sa to odstrani a pojde to po jednom, tak nechcem vidiet to lagovanie servera, ked bude craftit 5 crafterov...

A pokial si myslite ze obmedzovanim craftu docielite aby hraci hrali RP v parte, tak mam pre Vas zlu spravu. Bud odidu abo budu zarabat na prestupy lvl (hej hlavne tam treba prachy) inym sposobom, ale aj tak sami - kolkokrat idem okolo niekoho a on sam cisti les od vsetkeho co ma kozu abo perie - keby tu hral RP druid tak zosalie.

Reply with quote  

PostPosted: 20:13 29. Jan 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

já mám dojem, že tu nehájíš kraft a jeho nastavení ale způsob hry.....kde je napsaný, že ty dva výrobky nemůžeš prodat za stejnou cenu jako předtím těch 500 ?

já prostě nevidim důstojnou náplň života postavy sebrat vola, nabrat tuny suroviny, bušit do kovadliny, vychrápat se a jet nanovo, jestli ty jo, je to tvoje pivo

Last edited by photter on 20:42 29. Jan 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 20:27 29. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

photter wrote:
já prostě nevidim důstojnou náplň života postavy sebrat vola, nabrat tuny suroviny, bušit do kovadliny, vychrápat se a jet nanovo, jestli ty jo, je to tvoje pivo

TY, ale mne se to po celym dni v skole/praci nekdy libylo. A v spojeni zo ziskavanim potrebnych surovin to bola zabava - musel som sa dostat na nebezpecnejsie miesta (tam som mulu sotva bral) a oto bola radost vecsia z dobreho vyrobku. Keby siel craft tymto smerom bylo by to pekny

Reply with quote  

PostPosted: 20:38 29. Jan 2008 
Obyvatel
 Profile

photter wrote:

nekdy byl den kdy jsem nemela chut se snekym bavit to zna asi kazdej :wink: tak jsem se zavrela v dilne a delala saty a bavilo me to . kazdy at si hraje jak chce kdyz neobtezuje ostatni 8) nekdo ma rad kraft a nekdo pobihat tu napul nahej :twisted: kazdej podle chuti :)

Reply with quote  

PostPosted: 20:40 29. Jan 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

heh diery neboli v klenotnictve..v drogach mozno este ano...tam bol problem ze sa dali predavat normalne v obchodoch...problem bol hlavne u lekaren na ktorych sa dali vydelat tisice zlatych a ked vravim tisice tak myslim tisice...dalsie diery boli v potravinarskom crafte...celkovo byvali craft bol zle nastaveny co sa tykan narocnosti a vyrobi predmetov a kvanta vyrobi..novy craft bude urcite vymysleny lepsie...

nikto nikomu nezakazuje v dielne stravit hodiny ked ho to bavi, ide len o to aby to bolo zaujimave nastavene a nevznikali blbosti v ohromnych mnozstvach jak vyrobnych fabrikach

a hlavne sa bojite zase este skor ako to vobec je spravene :lol: :lol: :lol:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 20:44 29. Jan 2008 
Obyvatel
 Profile

ano bojim se uz ted trpim jak zvire rozhodi me kazda zmena nemam je rada :evil: :evil:

Reply with quote  

PostPosted: 20:46 29. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

Daanri wrote:

Ja si proste nemozem zvyknut na ten Vas styl : zrobime - nebude sa pacit - znova treba opravit. Ale OK, ked Vam vyhovuje mne tiez. :|

Reply with quote  

PostPosted: 20:51 29. Jan 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Theo wrote:
Daanri wrote:

Ja si proste nemozem zvyknut na ten Vas styl : zrobime - nebude sa pacit - znova treba opravit. Ale OK, ked Vam vyhovuje mne tiez. :|

Názor hráče po vyzkoušení je nejlepší zpětná vazba. Přece je to lepší než "zrobime - nebude sa pacit - holt mate smulu"

Reply with quote  

PostPosted: 22:03 29. Jan 2008 
Urozený
 Profile

Daanri wrote:
heh diery neboli v klenotnictve..v drogach mozno este ano...tam bol problem ze sa dali predavat normalne v obchodoch...problem bol hlavne u lekaren na ktorych sa dali vydelat tisice zlatych a ked vravim tisice tak myslim tisice...dalsie diery boli v potravinarskom crafte...celkovo byvali craft bol zle nastaveny co sa tykan narocnosti a vyrobi predmetov a kvanta vyrobi..novy craft bude urcite vymysleny lepsie...

nikto nikomu nezakazuje v dielne stravit hodiny ked ho to bavi, ide len o to aby to bolo zaujimave nastavene a nevznikali blbosti v ohromnych mnozstvach jak vyrobnych fabrikach

Vem to tak, že je to jakási interakce na plánované změny, které tu částečně prezentoval Kucik. A ano mám obavy o to co mě tak bavilo a pro co jsem šidil večeře abych se dostal dříve do hry. Jak říkám mě se systém craftu moc líbil a pokud byl nevyrovnaný pak rozumím i jeho opravě či změně, jen mám strach o jeho podstatu ... opravdu byla Thalie tímto vyjímečná, jedinečná a pro mě naprosto úžasná. Jo je to moje pivo tak proč mi ho chtějí vypít nebo nej bože vylít. A co mě těší ... nejsem na to pivo sám, byť je nás menšina snad máme taky možnost se k tomu vyjádřit.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]