|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: ECL info Posted: 12:42 30. May 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ne.. Sundali jsme jej splečně. Ale právě proto mi přijde, že by pulčík měl dostat víc, protože on je menší lvl jakoby ne? A nebo stejně, protože se tam dělá ten průměr, kterej je tady roven 2..
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ECL info Posted: 13:57 30. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jenže ECL zvedá level postavy, který se bere v úvahu. Takže pokud jste tam byli drow s ECL 1 a půlčík bez ECL, oba na prvnim levelu, tak je to jako bys tam byl s drowem na 2. levelu a s nim svirf na 1. Tím pádem se xp rozdělujou navíc podle teoretické ,,zásluhy" za zabítí. Proto drow dostane víc podle jednoho koeficientu, ale zase míň, protože je to vysoký level.
U nízkých levelů to právě tenhle koeficient dost zkreslí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: ECL info Posted: 14:55 30. May 2011 |
|
|
Už jsem si párkrát všiml, že v současném systému je v partě občas výhodnější to ECL mít než nemít, zvlášť když hraju něco s ECL2, je to znát.
Asi by to chtělo víc testů.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: ECL info Posted: 15:01 30. May 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Nemám problém s tim to testovat, když to bude aspoň z poloviny sranda, jako když jsme se Zachym testovali alchymii 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|