|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 14:53 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Sorrow wrote: Nehlede na to, ze ses videt pekne pro ostatni, coz urcite spravnej lovec neudela  no vecinou pak sam vidis este veci ho*no...co takhle rozebrat problematiku panenky a ocni bulvy komplet?....uz so moc nepamatuju..
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:05 02. Feb 2008 |
|
|
Ale jiste ze pri lovu je clovek videt kdyz beha jako svetluska  Jen to zver bude pasit nejsem uplne blbej kdyz mam par tech lovu za sebou i v realu  Ale na lov se neda jit vzdy zda nesviti mesic tak chytnes leda tak nejakou vetev do oka pri prodirani se lesem jen tu pisu pro ty spravne hrace RP kdyz behaji noc co noc a s louci neni videt nikdo jako s infra brejlema  Je to jen takovej postrech kdyz tu nekomu vadi presun beham 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:33 02. Feb 2008 |
|
|
heh nedavno som absolvoval pochod v lese s louci v noci. Poviem vam, ze tam louc mi totalne vadila, viac ma oslepovala ako mi osvetlovala cestu. Bez nej som videl lepsie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:41 02. Feb 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Pravda... k čemu louč. Navrhuji všem rasám, co nemají aspoň vidění za špatného osvětlení, v noci - 2 do útoku a - 5 do všímavosti. Tyto nešvary se zapálením louče neutralizují. Uvidíte kolik lidí v noci poběží zapálit Olympský oheň 
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
cmon
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:45 02. Feb 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
steel_martin wrote: Pravda... k čemu louč. Navrhuji všem rasám, co nemají aspoň vidění za špatného osvětlení, v noci - 2 do útoku a - 5 do všímavosti. Je tam sice psáno vidění za špatného osvětlení, ale vidí jen postava, hráč aby něco viděl si tu louč musí zapálit  . Chudáci moji trpaslíčci odsoudíš je na smrt 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 19:19 02. Feb 2008 |
|
|
distancuju se z toodle topicu....v pousti vidim i v noci...az budu nekde kde to bude neprimerene a budu mit argument tak se vohlasim 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 21:45 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak v pouští jo? hmm *píše si* tak sem zas o krok blíže abych tě našel 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 22:02 02. Feb 2008 |
|
|
Krata wrote: Tak v pouští jo? hmm *píše si* tak sem zas o krok blíže abych tě našel  hh na tebe tam bude porat dost svetla.....taham sebou klacek s ohnem zvany pochoden
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Pro ty, co nosej oochodeň a vadí jim to Posted: 00:00 03. Feb 2008 |
|
|
Za drobný obolus vám okouzlím některý předmět nebo součást oblečení ( prstýnek, čepici, zbraň a pod ) tak, aby svítila Sandra Ztruhly, toho času u Ivory a okolí
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Pro ty, co nosej oochodeň a vadí jim to Posted: 00:10 03. Feb 2008 |
|
|
monstera wrote: Za drobný obolus vám okouzlím některý předmět nebo součást oblečení ( prstýnek, čepici, zbraň a pod ) tak, aby svítila Sandra Ztruhly, toho času u Ivory a okolí OOC nereaguju...prijed lodi a napis to na nastenku 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pro ty, co nosej oochodeň a vadí jim to Posted: 00:48 03. Feb 2008 |
|
|
[ OOC nereaguju...prijed lodi a napis to na nastenku  [/quote] to víš, kvůli pár zlatkám se budu někam trmácet - copak tam u vás nemáte klerika ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 00:58 03. Feb 2008 |
|
|
sice mi tam postavicka vyrustala od utlehodetsvi, lae je tam velkej kolotoc obyvatel znas to...Kel A Hazr..tam nikdy nevis koho potkas zlobivy nebo moc hodny...tak ruzne se to tam vrazdi..tezko rict jestli je tam nejakej uzitecnej klerik 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 02:26 03. Feb 2008 |
|
|
nabízím dekapitaci za přijatelné ceny, zájemci ať se hlásí u nás dole 
_________________ Vaillardo Vran: