|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Narsith
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 14:01 06. Jul 2011 |
|
|
Ja jsem pro aby se tenhle problem neřešil...aspoň to lidi nauči chodit v dobře složeny partě a na Thali nebudou běhat jen plechovky nebo jen magove.Podpoři se tim ruznorodost charakteru.Problem jen vidim v děleni expu a mizernem lootu u pokladu,kde se to partě opravdu nevyplati.O oživeni knězem hračem už vubec nemluvě,tohle kouzlo je u něj zde naprosto zbytečny.
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 16:00 06. Jul 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já vám nevím, ale zatím mi příjde, že si celkem žiju. Expy i v partě mívám za potvory 10+ za kus, což mi příjde jako dobrá částka (je to víc jak časovky a za tu minutu není problém sejmout potvory, že to vydá minimálně za 5 minut časových). Looty možná nejsou kdo ví jak závratné, ale když je trofej a trocha lootu k tomu, tak je to celkem dobré a dá se vyžít. A kněz - pokud někdo hebne v půlce výpravy kvůli nějakému failu v družině (pozdě daný heal, pozdě obnovená kamenka atd.), tak se přece nebudu tahat až do chrámu, ale oživím ho tam (jak moc jsou tu přístupné itemy s oživením jsem nezkoumal, tak leda v tom může být nesrovnalost).
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 16:29 06. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Narsith wrote: O oživeni knězem hračem už vubec nemluvě,tohle kouzlo je u něj zde naprosto zbytečny. Tak to se pleteš, ztráta expů u vzkříšení závisí na levelu kněze. Vysokolevelový kněz a jeho vzkříšení je mnohem levnější než NPC kněz a ztráta expů taky není nijak výrazná. Jestli se pletu ať mě někdo opraví.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 10:03 07. Jul 2011 |
|
|
PC klerik dokáže to samé co NPC klerik, tedy zvedá se stejným procentem XP dolů. Tedy je systémově výhodnější tahat sebou Klerdu, než běhat mezi chrámem a dungem s mrtvolkama na zádech. A ještě ušetříte 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 10:37 07. Jul 2011 |
|
|
Hm, to je divný.. pamatuju se, jak mě ještě s Henri oživil nějaký klerik opravdu vysokého levelu a jak mě překvapilo, že xp, které jsem za to zaplatila byly mnohem (snad o několik set!) menší, než kolik jsem platila na tom samém lvl u kněze NPC. Ale kdo ví jak to bylo, je to dlouho.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 10:42 07. Jul 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Braenn wrote: Hm, to je divný.. pamatuju se, jak mě ještě s Henri oživil nějaký klerik opravdu vysokého levelu a jak mě překvapilo, že xp, které jsem za to zaplatila byly mnohem (snad o několik set!) menší, než kolik jsem platila na tom samém lvl u kněze NPC. Ale kdo ví jak to bylo, je to dlouho. IMHO mi tohle přijde i logičtější. Přeci jen je lepší, když mrtvolu oživý nějaké PC než NPC. Jinak co se týče těch lektvarů... To mi jako chcete říct, že když se napiju nějakého lektavaru (z kraftu), který mi nějakým způsobem zvedne nebo sníží staty a někdo na mě zakouzlí jakoukoliv verzi dispelu, tak mi a všem v mém okolí padne hra? To je docela masakr, ne? 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 10:45 07. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bahnak wrote: PC klerik dokáže to samé co NPC klerik, tedy zvedá se stejným procentem XP dolů. Tedy je systémově výhodnější tahat sebou Klerdu, než běhat mezi chrámem a dungem s mrtvolkama na zádech. A ještě ušetříte  je to podle levelu klerika, na nízkých levelech je z xp hlediska výhodnější NPC, na vyšších naopak dira_v_bubnu wrote: Jinak co se týče těch lektvarů... To mi jako chcete říct, že když se napiju nějakého lektavaru (z kraftu), který mi nějakým způsobem zvedne nebo sníží staty a někdo na mě zakouzlí jakoukoliv verzi dispelu, tak mi a všem v mém okolí padne hra? To je docela masakr, ne?  jen tobě a jen v případě že ti rozptýlí nějaký z efektů alchymie jeden čas takhle theureg umíral neustále
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 10:51 07. Jul 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Prasokralik wrote: je to podle levelu klerika, na nízkých levelech je z xp hlediska výhodnější NPC, na vyšších naopak
OK, to beru  Prasokralik wrote: jen tobě a jen v případě že ti rozptýlí nějaký z efektů alchymie Vím, že se tu na to už někdo ptal, ale i přes to... Bude se s tim něco dělat, nebo se to takhle nechá? Přijde mi dost něšťastný, když si od nějakýho alchymisty za drahý peníze koupím nějaký lektvary, vyrazim někam na průzkum a najednou mi něco hodí dispell a já se po nahrání ocitnu v očistci... Zkoušel někdo pátrat po tom, co to způsobilo? A jaký byl výsledek? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 11:17 07. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano, víme co to nejspíš způsobuje, už to jeden člověk řešil, ale nějak to usnulo. Nicméně určitě se to taky plánuje opravit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 11:21 07. Jul 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
kucik wrote: Ano, víme co to nejspíš způsobuje, už to jeden člověk řešil, ale nějak to usnulo. Nicméně určitě se to taky plánuje opravit. Výborně. Díky za jesnou a stručnou odpověď. V poslední době mám pocit, že něž aby někdo něco řekl přímo, tak to radši 100x obchází. 
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: zahlcení a pád Posted: 12:07 07. Jul 2011 |
|
|
dira_v_bubnu wrote: kucik wrote: Ano, víme co to nejspíš způsobuje, už to jeden člověk řešil, ale nějak to usnulo. Nicméně určitě se to taky plánuje opravit. Výborně. Díky za jesnou a stručnou odpověď. V poslední době mám pocit, že něž aby někdo něco řekl přímo, tak to radši 100x obchází.  To je jdnoduchy...protože jen zasvěceni věděj a ostatni se jen domnivaji  *hrdě se hlasi do te druhe skupinky*
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|