|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: * Hagol - přístav Posted: 10:28 11. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Cca před půl rokem tam byla lod, která jezdila do nějakého města za řekou. Vím, že to město bylo slepé a jednou jsem v něm byl. Teď už tam neni ani cedule, ani prodejce lístků. Plánuje se tahle trasa zase otevřít, kdyby někdo udělal další tunely a jeskyně podtemna? Konkrétně v tomhle směru, na ostatní směry je podtemno vcelku rozsáhlé, ikdyž by mohlo být větší 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 11:17 11. Jul 2011 |
|
|
Neviem o ake mesto mas presne namysli, ale v takej podobe v akej to bolo sa s tym urcite nepocita. Celkovo prejde podtemno taktiez rozsiahlou upravou ako povrch.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 11:26 11. Jul 2011 |
|
|
Bylo to městečko s obchůdkama(který stejně nefungovali), ale nevim jak se jmenovalo už. Dalo se tam z Hagolu dostat lodí. Klidně bych si nějakou práci na podtemnu vzal v tý větvi, jestli tam něco máš  Protože ty summoni asi nedopadnou, jak koukám
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 11:27 11. Jul 2011 |
|
|
Nebylo by přínosnější dodělat zadaný lokace než vymýšlet další práci?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 11:33 11. Jul 2011 |
|
|
V stredu by som mal byt uz doma, takze sa pozriem najskor na tu lokacii co si mi posielal.
A nemal si uz nahodou jeden dungeon rozrobeny do podtemna (nieco s beholdermi)???
Okrem toho sa uz zacinam branit zadavat niekomu dalsiu pracu, ked na jeden dungeon cakam polroka az rok. Za tu dobu to popri inych lokaciach stihnem urobit aj sam.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 11:54 11. Jul 2011 |
|
|
Ty jeskyně 20x20 jsem Daanrymu dodal a ty beholdery si zadával pak někomu jinýmu a mě si místo toho dal právě ty jeskyně 20x20 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 11:58 11. Jul 2011 |
|
|
Ne, nezadaval som to nikomu inemu. Vravel som, ze by bolo fajn najskor dorobit to ako zacat s niecim inym. A tvoja odpoved bola, ze "teď v podtemnu stejně asi moc lidí nehraje, tak asi nevim jestli má smysl to dodělat". Mam tu komunikaciu este niekde v spravach.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 12:03 11. Jul 2011 |
|
|
Tak tim pádem to jdu dodělat  Mám na to teď čas, má chyba
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: * Hagol - přístav Posted: 12:09 11. Jul 2011 |
|
|
Nemáš zadání asi někde u sebe co? Já jak jsem formátoval v říjnu, tak to někde asi zůstalo s nějakýma poznámkama.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|