Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:58 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Dungeon s "dobrými" NPC
PostPosted: 07:58 21. Sep 2011 
Ďábel
 Profile

Thuereg wrote:
Glumišek wrote:
Ještě se vrátím k počátkům topiku.
Dle vlastní teorie, že absolutní zlo je zákoně dobrý "paladin" by bylo možno vytvořit dungeon něco jako "paladinský" hrad plný mnichů, kleriků a paladinů chránících např.: ostatky a klid umrlých vysokých hodnostářů, pramen věčného mládí, svatý grál či jinou pro ně cennou svátost. Za dobu služby už tak zdegenerovali, že se jedná vlastně o izolovanou sektu která zabíjí všechny, kteří by mohli svou přítomností znesvětit posvátnost jimi hlídaného místa. Pak by charakter obránců mohl být dobrý a dovedu si představit, že boje by tam měli jiný náboj, průběh a své kouzlo. Dokonce mám v hlavě i jakýsi scénář dungeonu, na vyžádání sepíšu a pošlu do příslušných rukou.

Shodou okolností na něčem takymhle pracuju... moc mě to nejde:/ hlavně se mi to te´d nějak pokonila a jedna už hotová(sice menší, ale beztak) lokace smazala z důvodu mě neznámého. Trochu sem se zadr páč sem byl naprdnutej, ale ještě sem to nevzdal.:)

Tohle se mi taky stalo, ale jen u té základní lokace co je v toolu jako startovní. Občas když toolset ukončuju tak to chvílu trvá a občas mi to padne. Když jsem tool pak pustil, tak to vyhodilo chybu s tím, že jestli chcu obnovit modul, díky pádu toolsetu a prostě ta startovní lokace zmizela. Tak jsem tool ukončil a spustil znova a už tam zase byla.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]