Glumišek wrote:
Ještě se vrátím k počátkům topiku.
Dle vlastní teorie, že absolutní zlo je zákoně dobrý "paladin" by bylo možno vytvořit dungeon něco jako "paladinský" hrad plný mnichů, kleriků a paladinů chránících např.: ostatky a klid umrlých vysokých hodnostářů, pramen věčného mládí, svatý grál či jinou pro ně cennou svátost. Za dobu služby už tak zdegenerovali, že se jedná vlastně o izolovanou sektu která zabíjí všechny, kteří by mohli svou přítomností znesvětit posvátnost jimi hlídaného místa. Pak by charakter obránců mohl být dobrý a dovedu si představit, že boje by tam měli jiný náboj, průběh a své kouzlo. Dokonce mám v hlavě i jakýsi scénář dungeonu, na vyžádání sepíšu a pošlu do příslušných rukou.
Shodou okolností na něčem takymhle pracuju... moc mě to nejde:/ hlavně se mi to te´d nějak pokonila a jedna už hotová(sice menší, ale beztak) lokace smazala z důvodu mě neznámého. Trochu sem se zadr páč sem byl naprdnutej, ale ještě sem to nevzdal.

Tohle se mi taky stalo, ale jen u té základní lokace co je v toolu jako startovní. Občas když toolset ukončuju tak to chvílu trvá a občas mi to padne. Když jsem tool pak pustil, tak to vyhodilo chybu s tím, že jestli chcu obnovit modul, díky pádu toolsetu a prostě ta startovní lokace zmizela. Tak jsem tool ukončil a spustil znova a už tam zase byla.