|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 12:07 19. Oct 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
No comment a klidek s vyjadřováním Aersi 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 12:18 19. Oct 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
No comment je to co tě mělo napadnout úplně na začátku. A klídek s vyjadřováním ? Proč, když to někomu ani jinak říct nejde. Moralizuj sebe.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 12:50 19. Oct 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Jsem smutný, že padl tak krutý trest. Život krutý a nespravedlivý. Budiž to nám ostatním příkladem. Kdyby se ten dotyčný DM nepřeklikl a omylem nepauznul hru, ani nevíme že ve hře nejaký je a žádná hlaška by nevznikla. V klidu by se dokončil Qvestík, pak by se ozval a šlo by se na náhrady a všichni by byli spokojení.Blbá souhra náhod. Vydrž to a vrat se k nám do podtemna.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 13:44 19. Oct 2011 |
|
|
Miking wrote: Jsem smutný, že padl tak krutý trest. Život krutý a nespravedlivý. Budiž to nám ostatním příkladem. Kdyby se ten dotyčný DM nepřeklikl a omylem nepauznul hru, ani nevíme že ve hře nejaký je a žádná hlaška by nevznikla. V klidu by se dokončil Qvestík, pak by se ozval a šlo by se na náhrady a všichni by byli spokojení.Blbá souhra náhod. Vydrž to a vrat se k nám do podtemna. Tvůj výklad situace a důvodů mě uvádí v úžas ještě víc, než verze s upřednostňování od Radima. Zkus si svůj text předělat zhruba takto: Kdyby Darkovi nedošly nervy a nezačal vykřikovat jako pitomec ohledně věci, která je příjemným bonusem hry na Th, nikoli automatickým luxusem, kdyby prostě počkal, protože jeho čas je stejně drahý jako čas DM a čas těch hráčů z toho Q, žádná hlaška by nevznikla. V klidu by se dokončil Qvestík, pak by se ozval a šlo by se na náhrady a všichni by byli spokojení. Ale rozhodně se drž svého tvrzení: Budiž to nám ostatním příkladem. A mezi námi, jestliže se Dark ukázal jako chlap, omluvil se a nastavil zaslouženě tvář políčku - za což třeba u mě neskutečně stoupl - pak nechápu, proč se tu najdou dva další, kteří mají potřebu jeho gesto snižovat. A krutý trest? Kluci, měsíc, měsíc reálného života, po kterém začne kde skončil, bez ztráty xp, postavy, to je kruté? Probuďte se! Možná by ten měsíční klid od PC hry prospěl i vám.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 14:07 19. Oct 2011 |
|
|
To jo, já si takovej BAN budu muset vyžádat před státnicema  ) Jinak potrestaná přece nebyla omluva, jak tu nějaký morální filosof napsal. Lidé, přemýšlejte  A Darku, ať ti to uteče!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 14:45 19. Oct 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Já vím, že to není anketa, ale stejně: ten trest je teda totálně ujetej [ve smyslu přejetej (ve smyslu moc dlouhej)].
Edit: edit radši nebude, protože by to byl příspěvek na ban. Fakt mě DMka taky dokážou vytočit dost i na Thalii, koukám.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 15:50 19. Oct 2011 |
|
|
Zaráží mě kolik lidí se začne dohadovat kvůli tomu, že postižený hráč má koule na veřejnou omluvu. Já osobně si myslím že to Darkvision přepískl, koneckonců seznal to i sám. Beru jeho omluvu takovou jaká je a jsem za ni rád, ukázal všem že umí jít s kůží na trh. A k nastavení nějakého settingu DM: DM nemají jakoukoliv povinnost něco vracet a dělají to opravdu jen z velmi dobré vůle. Vyřízení požadavků po pádech hry není na pár minut. Ano, zvednutí postavy z podsvětí je asi z těchto činností nejkratší (na mém kompu to trvá cca 2 minuty než mi jen načtou lokace), ale třeba vyřízení kraftu je MNOHEM časově náročnější. Vzhledem k tomu že DM´s potřebovali dojet někam Q a po jeho dořešení vraceli ztráty několika hráčům s nejrůznějšími požadavky, tak je vcelku pochopitelné že vracení by zabralo daleko více času než právě ten Q. Otázky co by bylo lepší, spravedlnější či bůhvíco k tomu nejsou na místě, DM toto posuzuje sám a stejně tak sám hodnotí situaci. A Žádný z hráčů (ať je sebevíc protěžovanjší  ) nemá na Thalii přednostní právo pro odbavení. Rozhodnutí teamu ať už je jakékoliv je prostě rozhodnutí teamu, nehledejte v něm co tam není a nikdy nebylo a ani nebude. Darkvision rozhodně pro mě nadále zůstává dobrým (a zároveň oblíbeným) hráčem a budu se těšit na jeho brzký návrat. Podtemno holt na několik málo dní bude mít i nezabité bosse... (a Darkvision po návratu žádnej lootlimit  ) Třeba ve volným čase udělá i nějakou tu mapu pro Thalku, dostane za ni levly a na Thalii se pak vrátí jako HustodémonskykrutopřísnejmegaultraDrow!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 15:54 19. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ale my už dávno mapu podtemna máme a funkční  Aneb, když se Xullfryn nudí a nemá do čeho píchnout 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 16:11 19. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bahnak myslel asi lokaci.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 16:15 19. Oct 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Já tu svými příspěvky nijak nehanil darkvisiona, to že se takhle veřejně omluvil je super.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 08:59 21. Oct 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: To jo, já si takovej BAN budu muset vyžádat před státnicema  ) Jinak potrestaná přece nebyla omluva, jak tu nějaký morální filosof napsal. Lidé, přemýšlejte  A Darku, ať ti to uteče! Jo neboj, myslím že to uteče rychle, jsem rád, když se vůbec vyspím teď.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Omluva Posted: 09:32 21. Oct 2011 |
|
|
Pravidla jsou závazná a veřejně známá. Hráč poruší pravidla = hráč dostane trest. Pokud by byl postup jiný, stanou se pravidla jen prázdným cárem papíru, nebo v horším případě zástěrkou pro choutku DM někoho potrestat a někoho ne.
Darkvision v tomhle případě prokázal, že je chlap, co si umí uvědomit vlastní chybu a přijmout důsledky svého jednání. U mě osobně má za to hodně velké plus.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|