Koukám, že jste pojem "ztráta času" vzali ve smyslu jeho často používaného sousloví:) Já jsem tím chtěl jen říct, že je to určitý "ztracený čas", i když to konkrétnímu hráči tak nebude připadat nebo vadit:) Ale to je kapku sémantický problém, ještě bychom se do toho zamotali, když to řeknu za sebe (a berte na vědomí, že předtím jsem nepsal jen o sobě, ale myslel jsem to jako průřez hráčstvem), tak pro mne hra ztrátou času není, i když by se dalo hodně mluvit o tom, co si řekne člověk za x let - proseděl jsem tisíce hodin u počítače a mohl jsem místo toho třeba.... studovat?
Abych zareagoval na ten cíl - tím cílem není myšlen jeden konkrétní bod, ale určitá soustava činů, které si má postava slíbila vykonat (nebudu prozrazovat, to ví jen DM nebo ti, kteří si povídají s mou postavou ve hře) a místo, kam se chce jednou vrátit. Až si tento cíl splní, uzavře určitou kapitolu svého života a co bude pak dál, to ted neví. Na čas to určitě nedělám:) Prosím nevztahovat pojem "ztráta času" na mne:)))
OneHeart wrote:
@Darien: postihy za smrt jsou tu nastaveny hoodně nízký.
No s tím určitě nesouhlasím:)