|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Oštep, Kopija Posted: 00:01 15. Nov 2011 |
|
|
Ahojky, najskôr sa asi jedná o chybu Pred pár dňami som testovala výrobu oštepu (myslím že to bolo ako kopijav drevcových zbraniach) a išlo všetko ok, vyrobila sa jednoručka, ešte sa to testovalo. Dva dni na to som sa pustila do výroby toho istého a zrazu je z toho obojručka ... pritom som prehľadala kompletku zoznam a nikde nič nie je .. spýtala som sa aj iných kováčov a sami vraveli, že to vo výbere predtým videli Ako to teda je teraz? A dá sa prípadne požiadať o výmenu obojručky za jednoručku s tými istými vlastnosťami? Bo nanovo vykuť meteorickú zbraň + očarovať, to je tak 5 hodín real času a to je fakt strašne moc + ak to bolo vážne nahraním nejakej novej/inej verzie craftu, dalo by sa, prosím, o tom dať dopredu info na forko?  aby crafter potom nenadával jak pohan, že zrazu niečo vyšlo úplne inak a on sa na tom narobil jak kôň. ďakujem
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Oštep, Kopija Posted: 00:05 15. Nov 2011 |
|
|
Rejty: kukala si sa poriadne? to Rejty: áno, kukala som sa poriadne! Derken: tak ti treba bosorka! mala si pozerať, čo kuješ! to Derken: ťažko sa kuká, keď sa kuje, nakoľko vtedy to ukazuje len čo sa kuje a nie vlastnosti  *Kucik kontroluje* to Kucik: prosím, povedz, že je to chyba *smutne kuká*
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oštep, Kopija Posted: 10:06 15. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi jsem ten vtip nepochopil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Oštep, Kopija Posted: 11:02 15. Nov 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Asi jsem ten vtip nepochopil. Vtip ti vysvětlovat nebudu, to by už nebyl vtip  . Ale zpátky k dotazu (volně  přeloženo do češtiny): 1) byla v kraftu výroba jednoručního kopí? 2a) pokud ano - šla by "kostička" výroby jednoručního kopí do kovářské kovadliny vrátit? 2b) pokud ne - šla by "kostička" výroby jednoručního kopí do kovářské kovadliny přidat?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oštep, Kopija Posted: 11:13 15. Nov 2011 |
|
|
1. Ne, afaik. 2. Nevim jestli dříve, než se přepracujou zdrojáky craftu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Oštep, Kopija Posted: 11:46 15. Nov 2011 |
|
|
Určite jednodučná kopija bola v crafte .. ešte sme to aj s jedným hráčom skúšali, keď som na testovanie očarovania vyrobila 3ks železných kopijí ... a vtedy boli skutočne jednoručné Pár dní nato som sa pustila do meteorického a zrazu to bola obojručka PS: Kucik, treba si pospať, potom sa vtipy lepšie chápu  do češtiny ich prepisovať nebudem .. na slovensku po slovensky (chápané mojou polohou, nie serverom) EDIT: to naisto odvolávam .. nemám screeny a teda nie je istota 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oštep, Kopija Posted: 13:26 15. Nov 2011 |
|
|
To nevím kdy jsi to zkoušela, ale do craftu už tak dva roky nikdo nesahal a teď tam jednoruční kopí neni.
Pospal bych si rád, ale jaksi mi není přáno.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Oštep, Kopija Posted: 15:00 15. Nov 2011 |
|
|
tak potom sa chybička vlúdila  hmm a nedalo by sa pre hráčov, ktorí si volili featy na jednoručný oštep, tak im vyjsť v ústrety, že by sa vyrobená obojručná kopija prerobila v toolsete na jednoručný oštep s nižšími vlastnosťami (povedzme ako bastard alebo dlhý meč?) a by sa im tie zbrane tak zamenili? S tým spánkom plne chápem .. sú istí malí obyvatelia vesmíru, ktorí nad nami vládnu 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|