Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:05 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Brum a Aonghas
PostPosted: 15:36 20. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

Mimochodem dost mě zaráží že by si někdo myslel že z lvl 24 si pak nakliká jemnostně 32 lvl. Myslím že mě tu má většina lidí za krávu a ano, asi sem kráva - ale ani já nejsem tak velká kráva abych si myslela že by mi tohle poršlo. A pokud můžu vyjádřit názor - myslím že ani ti dva nejsou tak hloupí aby si mysleli že by jim to prošlo...Zákonitě by si toho musel všimnout každý ke komu by pak přišli do party.

Zamyslete se někdo nad tím že je to vlastně kravina....neměli ty lvl ani nahozené...

PostPosted: 15:44 20. Dec 2011 
Ďábel
 Profile

wsweetjane wrote:
Mimochodem dost mě zaráží že by si někdo myslel že z lvl 24 si pak nakliká jemnostně 32 lvl. Myslím že mě tu má většina lidí za krávu a ano, asi sem kráva - ale ani já nejsem tak velká kráva abych si myslela že by mi tohle poršlo. A pokud můžu vyjádřit názor - myslím že ani ti dva nejsou tak hloupí aby si mysleli že by jim to prošlo...Zákonitě by si toho musel všimnout každý ke komu by pak přišli do party.

Zamyslete se někdo nad tím že je to vlastně kravina....neměli ty lvl ani nahozené...

Nechcu tě nijak urazit, ale ted se zkus zamyslet ty. Hodně osob z vedení se to tu snažilo už vysvětlit.

Někdo ty dva práskl a práskl je asi proto, páč věděl že to bug je.

A dle vysvětlení kucíka, Rejtyho a tak dále opravdu z toho vychází jednoznačný bug, který prostě neokecáš.

Vem si že oni mají 24 lvl (nenakliknutých měli 32lvl) dostávali třeba já nevím 40xp. A dali 32 lvl během třeba 2 týdnů.
Kdybys tohle expila standartně, že bys každý lvl klikla, tak bys to expila víc jak 5 měsíců, páč xp za příšery pomalu s lvlem klesají a pak se dá expit jen z časovek.

Takže si porovnej teoretický čas 2 týdnů a 5 měsíců. Očividný bug a obcházení systému. Vůbec nezáleží na tom, že ty lvly neměli nakliklé. Expili by dál a dál a pak by ty lvly opravdu klikli.

A už z jejich chování (u koninhka mě to trošku zklamalo, páč ho mám jako fajn hráče. U Aonghase jsem tušil že je to William, ale i tak hrál pěkně) vychází provokace, arogance a absolutní lhostejnost vůči ostatním hráčům. Vemte si že jsze zklamali hráče s kterýma jste hráli, páč jste podváděli. Proto jsem tam psal o té omluvě.

To co se tu dál už děje je jen fraška.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 16:07 20. Dec 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

wsweetjane wrote:

Zkusím to ještě srozumitelněji:

Právě proto, že je neměli nahozené, mohli z toho bugu těžit. Byli stejně silní jako na 24. lvl i na svém reálném 32., takže teoreticky se "oslabili". Zůstali sice o dva týdny déle "slabí", ale za tu dobu si za optimálních podmínek, jako je síla postavy/síla potvor/riziko smrti/zisk expů vyběhali kolečkováním množství epxů, na které by při běžném navyšování museli makat několikanásobně delší čas, nemluvě o riziku a obtížnosti.

Takže to, že si "nenahodili" není polehčující okolnost, ale podmínka zneužití.

PostPosted: 16:55 20. Dec 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Aonghas byl založený minimálně koncem srpna, pokud ho mezitím nezaložil a nehrál znovu, čímž si myslím, že ten úvodní text, že jim šlo o nějaké "překonání výzvy v podobě bossů" padá. Zbytek asi není, co řešit. Babec/Scrappy/MukYanJong je pověstný tím vykrucováním. :roll:

PostPosted: 17:24 20. Dec 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

wsweetjane wrote:

Image

PostPosted: 19:10 20. Dec 2011 
Nováček
 Profile

http://www.youtube.com/watch?v=Vf7muYYQkJQ

PostPosted: 20:33 20. Dec 2011 
Bůh
 Profile

Koninho87 wrote:
Ahoj, dnes nás zastihla zpráva o trestech pro mě a Aonghase. Musel jsem bohužel do práce, tak jsme se domluvili, že budeme reagovat jakmile se vrátím. Hraju uz dost dlouho a par postav jsem vytahl na vysoký lvl, u Bruma jsme chtěli zkusit s Anym projít pár dungeonů, kam chodí postavy po skupinkách jen jako Duo, měl to být experiment, možná se dá říct trochu měření Franťíků, že prostě zvládnem dungeony projít jen ve dvou a na co nejmenším lvl.Jezevce jsme včetne toho starýho chlupáče sundali s prstem v nose na prvním lvl a pak to šlo dál a dál. Kryn na 9-11 lvl.Pak černý les na lvl 12-14lvl.Starou opici jsme zabili na 17 lvl a pak nám došly snadé cíle a vydali jsme se do vod neprobádaných pro nás.
Raksahu jsme poprvé dali na lvl 21, ale bylo to o hubu, tak jsme se dohodli že ty těžší dungy dáme na lvl 24
Potřebovali jsme vybavu, řemesla a sbírali artíky a tak jsme obcas dali par koleček pro peníze
A pozvolna zkouseli Elfí bandity Trolí pevnost Zapomenutej chrám Asabi a další.Cílem bylo dokazat něco co nikdo jiný nedal, napodvod jsme nemysleli
teda ani jsme nevedeli ze je to nejaky podvod, to nas nenapadlo.Koninho a Scrappy

A teď tu o červené karkulce, ano? :lol:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

PostPosted: 23:20 20. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

-darkvision- wrote:
Koninho87 wrote:
Ahoj, dnes nás zastihla zpráva o trestech pro mě a Aonghase. Musel jsem bohužel do práce, tak jsme se domluvili, že budeme reagovat jakmile se vrátím. Hraju uz dost dlouho a par postav jsem vytahl na vysoký lvl, u Bruma jsme chtěli zkusit s Anym projít pár dungeonů, kam chodí postavy po skupinkách jen jako Duo, měl to být experiment, možná se dá říct trochu měření Franťíků, že prostě zvládnem dungeony projít jen ve dvou a na co nejmenším lvl.Jezevce jsme včetne toho starýho chlupáče sundali s prstem v nose na prvním lvl a pak to šlo dál a dál. Kryn na 9-11 lvl.Pak černý les na lvl 12-14lvl.Starou opici jsme zabili na 17 lvl a pak nám došly snadé cíle a vydali jsme se do vod neprobádaných pro nás.
Raksahu jsme poprvé dali na lvl 21, ale bylo to o hubu, tak jsme se dohodli že ty těžší dungy dáme na lvl 24
Potřebovali jsme vybavu, řemesla a sbírali artíky a tak jsme obcas dali par koleček pro peníze
A pozvolna zkouseli Elfí bandity Trolí pevnost Zapomenutej chrám Asabi a další.Cílem bylo dokazat něco co nikdo jiný nedal, napodvod jsme nemysleli
teda ani jsme nevedeli ze je to nejaky podvod, to nas nenapadlo.Koninho a Scrappy

A teď tu o červené karkulce, ano? :lol:

Řekni si prosimtě o pohádku bráchovi a ať ti ho třeba požužla na dobrou noc =)

PostPosted: 23:27 20. Dec 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Ještě něco chytrého? Začínáš se docela pěkně vybarvovat, takovej chameleon jsi do teďka byl.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

PostPosted: 23:47 20. Dec 2011 
Bůh
 Profile

Koninho87 wrote:

To víš creepera a lootera nepřesvědčíš žes dělal cokoliv nevědomky :twisted: ..a teď si jdi dát spršku, studenou. :x

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

PostPosted: 01:11 21. Dec 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Koninho87 pokračuje i přes varování v nevhodném chování, takže dostává měsíční BAN na fórum, aby měl čas se zklidnit.

Darkvision a Derken se také uklidní. Začíná se to tu zvrhávat ve spam. Vše bylo řečeno a případně vysvětleno, téma je uzavřeno a není tu dál co řešit.

Zamčeno!

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]