|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Chyba při načítání lokace Posted: 02:12 25. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Zdravím, při vyvolávání se mi v lokaci U Skalistého pobřeží sekla hra. Když jsem ji pak chtěl znovu načíst, pokaždé se mi znovu sekla v závěrečné fázi načítání lokace. Vůbec mě nenapadá, co bych s tím měl dělat a prakticky se teď za jednu z postav nemůžu dostat nijak do hry  . Budu rád za každou radu a pomoc.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 02:24 25. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Vypnout třpytivou vodu?
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 07:04 25. Feb 2012 |
|
|
Restart by to mohl spravit. Pokud ne, může tě zkusit odchytit DM a vyhodit tě z lokace.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 08:44 25. Feb 2012 |
|
|
kokosak wrote: Restart by to mohl spravit. Pokud ne, může tě zkusit odchytit DM a vyhodit tě z lokace. Díky moc, restart nakonec pomohl  .
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 18:54 25. Feb 2012 |
|
|
Jako u tygra. Snížit detaily na minimum a lognout (ve většině případů tohle vždy zabírá). Stává se že se ti to ve hře někdy tak nešikovně sejde, že ti hra spadne a za boha nenaloguješ. (Není chyba jen nwn, ale i ostatních onlinovek, stejného charakteru)
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 19:14 25. Feb 2012 |
|
|
No, nakonec to nebyl problém lokace, ale právě toho tygříka. Jen jsem ještě netušil, že je problém v něm.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 19:55 25. Feb 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Snad nevadí že to píšu sem ale když sem v pískovcových dolech tak mě najednou zmizí postava a sekne se mě celá hra a nemohu lognout.Pomohlo by tedy snížení detailu?
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 10:07 28. Feb 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
fakt jo?tak díky za odpověd =)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 11:17 28. Feb 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nevim, jestli ti pomůže snížení detailů. Zkus snížit detaily a pokud to nepomůže, tak snížení detailů nejspíš nepomůže.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 11:30 28. Feb 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Napsal jsi DM? Napsal jsi to do chyb pro DM?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 22:23 29. Feb 2012 |
|
|
Jen připomenu to co staří mazáci znají: Na Thalii jsou momentálně jen dvě průserové lokace (alespoň o kterých já vím):  Ivory-střed Závada: Množství placeblů (zejména na starších mašinkách) načítá pekelně dlouho, může se i stát že se kompl prostě zasekne a odmítá Ivoru naloudovat. Řešení: Hrnek kávy či čaje a trpělivost  Pískovcové doly Závada: Ať už za to můžou placebly nebo tam hapruje nějaká featura CEPu, prostě a jednoduše hra v těchto lokacích občas spadne a odmítá se načíst. Řešení: Ještě více kávy a čaje.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 22:38 29. Feb 2012 |
|
|
Pro mě je naprosto průserová lokace hagol chrám - vždy když se v ní přepnu do woken tak mi nwn spadne a když se připojím do hry tak jsem ve hře 2x.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 22:56 29. Feb 2012 |
|
|
A já proč jsem pořád škytal, a on to byl Hagolskej chrám, inu tři zní lépe než dvě...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chyba při načítání lokace Posted: 22:09 01. Mar 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Pro mě je naprosto průserová lokace hagol chrám - vždy když se v ní přepnu do woken tak mi nwn spadne a když se připojím do hry tak jsem ve hře 2x. Nejses sam, pak casto Alwariel - Pristav, Ivory - hospoda a vobcas Karatha - Chramy
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|