Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 16:34 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Tažná zvířata
PostPosted: 06:43 06. Apr 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

zachy wrote:
A on mi to nevrátil Dodnes cítím tu ztrátu...

Jako že se občas probudíš celý zpocený s vidinou v dáli mizící rudy cínu a mědi??? :mrgreen: :oops: :shock: :wall: :mrgreen:

Jinak rady pro hráče Barbar321:
Nejsi první a určitě né poslední, kdo bude mít problém s váhou věcí, inventářem a řešením věcí kolem nich.
Za mě: Pokud máš málo času a jsi dextrař, rovnou na nějaké nošení šutrů (uhlí, kovů, dřeva) na low lvlu zapomeň. To raději v tom málu času hrej RP či jdi na creep, tam nebudeš tak časově vázán.
Pokud chceš něco takového přesto dělat, musíš se naučit pracovat s časem, tedy zhruba si rozpočítat, kolik času tě bude stát koupení muly, cesta k surovině, těžba, přeskládání na mulu, cesta do dílen + zpracování. Tedy hodina do restartu nebude úplně ideální, ale jde to. Třeba příklad: Mám hodinu na hru a odlogl jsem v Ivoře. Log + zakoupení muly:5 minut, cesta k surovině:20 minut, těžba:5 minut, cesta k dílnám: 20 minut, přeskládání věcí z muly na sebe: 5minut, uložit postavu přes duši a odlog... Pak po restu už jdeš jen zpracovávat, což bys musel tak či tak, případně prodávat perzistentnímu obchodníkovi.
Taky jsem hrál Dextraře a nutno podotknout že Darkvision má recht, dříve nebo později si prostě jen kvůli tohoto nakoupíš itemy na sílu a uděláš mulu ze sebe, neboť prostě není zbytí. Do té doby nedoporučuji příliš craftit (ono to na low levlu stejně moc k ničemu není - craftové výrobky jsou dražší než normální věci, stojí čas a suroviny ze kterých by šlo vyrobit něco koukatelného jsou nedostupné). Mimojiné silové postavy toto neřeší takže je to bohužel další malé plus pro PB na sílu :-D
Jinak za mě doporučení: muly jsou pro lamy, každej pořádnej EKO nosič si pořídí v Ivory na statku "vola", je mnohem levnější než mula a utáhne to samý. (+ nemusíš se štrachat až do Karathy)
Jinak každej správnej "balíkař" co obráží svět ala pošťák si může zakoupit v poušti velblouda a v prahvozdu méďu, pro ulítlé postavy tu máme v doubkově ještě nosného čuníka... No a nakonec je tu samosebou možnost jít někam ve více lidech a udělat si mulu z libovolného siláka, ideálně odchytnout si nějakého Hirana/Hakavarana, slíbit mu za službu "nosiče" zlatý poklad a pak mu s úsměvem na rtech předat jeden zlaťák...

Reply with quote  

PostPosted: 09:00 06. Apr 2012 
Urozený
 Profile

Bahnak wrote:
... No a nakonec je tu samosebou možnost jít někam ve více lidech a udělat si mulu z libovolného siláka, ideálně odchytnout si nějakého Hirana/Hakavarana, slíbit mu za službu "nosiče" zlatý poklad a pak mu s úsměvem na rtech předat jeden zlaťák...

Ó ne, Skříteček už nebýt takovej blb, zlatý poklad jsou nejmíň dvě žlutý kolečka. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 09:22 06. Apr 2012 
Bůh
 Profile

Bahnak wrote:

Jinak rady pro hráče Barbar321:
Nejsi první a určitě né poslední, kdo bude mít problém s váhou věcí, inventářem a řešením věcí kolem nich.
Za mě: Pokud máš málo času a jsi dextrař, rovnou na nějaké nošení šutrů (uhlí, kovů, dřeva) na low lvlu zapomeň. To raději v tom málu času hrej RP či jdi na creep, tam nebudeš tak časově vázán.
Pokud chceš něco takového přesto dělat, musíš se naučit pracovat s časem, tedy zhruba si rozpočítat, kolik času tě bude stát koupení muly, cesta k surovině, těžba, přeskládání na mulu, cesta do dílen + zpracování. Tedy hodina do restartu nebude úplně ideální, ale jde to. Třeba příklad: Mám hodinu na hru a odlogl jsem v Ivoře. Log + zakoupení muly:5 minut, cesta k surovině:20 minut, těžba:5 minut, cesta k dílnám: 20 minut, přeskládání věcí z muly na sebe: 5minut, uložit postavu přes duši a odlog... Pak po restu už jdeš jen zpracovávat, což bys musel tak či tak, případně prodávat perzistentnímu obchodníkovi.
Taky jsem hrál Dextraře a nutno podotknout že Darkvision má recht, dříve nebo později si prostě jen kvůli tohoto nakoupíš itemy na sílu a uděláš mulu ze sebe, neboť prostě není zbytí. Do té doby nedoporučuji příliš craftit (ono to na low levlu stejně moc k ničemu není - craftové výrobky jsou dražší než normální věci, stojí čas a suroviny ze kterých by šlo vyrobit něco koukatelného jsou nedostupné). Mimojiné silové postavy toto neřeší takže je to bohužel další malé plus pro PB na sílu :-D

Děkuji za informace. Vesměs jsem se jimi řídil už dříve. To, proč jsem zde otevřel toto téma bylo hlavně neplánovaný restart. Vyřešením jednoho by pak jako bonus vyřešilo i pravidelný restart, který musím pořád brát v potaz.
Já jako lowík craftím také. Máš pravdu v tom, že ty výrobky jsou naprosto k ničemu a kdybych začínal s novou postavou, určitě bych s craftěním počkal na rozumnější level. Takto jsem si chtěl vše vyzkoušet a ošahat, abych zjistil co vlastně vůbec hra nabízí. Novou postavu ale jen kvůli tomu začínat nebudu :shock:
Na druhou stranu je to příjemný pocit, když si někam půjdeš vymlátit suroviny, zpracuješ je a pak koukáš, jak ti pod rukama roste naprosto nový výrobek. :oops: To pak k tomu máš jiný cit, než když ty samé prachy vezmeš a v obchodě si za ně koupíš stejnou věc. :wall:

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 10:31 06. Apr 2012 
Bůh
 ICQ  Profile

kucik wrote:
-darkvision- wrote:

Já to tahal vždy v invu a pokad má postava nebyla silová, jako třeba mág, či monk, tak jsem co nejrychleji shánel itemy na silu, abych dal max +12 a pak mohl tahat a tahat. Což je i celkem drahé a zezačátku obtížné a hlavně stále stejné obíhání než naškudlíš dost peněz.

Ber v úvahu, že ne každý vyexpí desátej level za tři dny, takže to ,,ze začátku" může i docela trvat.

To nám křivdíš Kuciku my to dáme dřív :mrgreen:

Použil jsem tuhle vychytávku jen párkrát za dobu co jsem tu hrál a když už jsem potřeboval něčeho víc řekl jsem někomu jinému,ale to je zase rozdíl v podtemnu a v povrchu.Netuším jak blízce spolu spolupracujete nahoře.Osobně bych se na low lvl na craft vyprdnul,jen tě to ožebračí pokud se nedaří,ale zase to rozvíjí interakci mezi lidmi.

Reply with quote  

PostPosted: 14:25 07. Apr 2012 
Šlechtic
 Profile

Nejlepší je sehnat si kamaráda mága/zaklínače co umí býčí sílu a na pár balíků či surovin to vystačí. A když nestíháš, zvládne určitě i nějaké to kouzlo na spěch. Co já toho se zaklínačkou takhle nabalíkařila. *zatlačí slzu* :D

Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]