|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 13:59 25. Dec 2011 |
|
|
Nebude to tým (alebo len tým) podľa mňa, Fall, ty si umrel a pritom ti kôň zmizol aj tak EDIT: furt čakám, kedy nám DMs tie koníky preplatia  v podstate nám koľko ich už zmizlo? 2 myslím? a to je celkom slušná suma .. hlavne keď tie kone boli v bezpečnej lokácii pri strážach odložené
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 01:01 26. Dec 2011 |
|
|
Takže zdá sa, že je chyba skutočne pri umieraní postáv ... tak sa to podarilo tak šikovne opraviť, že kôň umrie postave vždy, keď umrie postava a je jedno, či je potom zdvihnutá, alebo nie Navrch, nemusí byť postava na koni, ale stačí, ak je kôň hocikde odložený a postava umrie Takto poprosím DMká o vrátenie už 240 000 zlatých  ďakujem
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 01:18 26. Dec 2011 |
|
|
Prosím o trochu trpělivosti. Vše se vyřeší mezi svátky a nebo po Novým roce.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 23:51 26. Dec 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pracuju na oprave. Mela by byt rano.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jogobelo
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 01:12 27. Dec 2011 |
|
|
Ahoj, postava mi umřela bez koně, ale kůň zmizel. Měla jsem ho o asi 8 lokací mimo, než jsem umřela. Když mě oživili, kůň nebyl.
_________________ Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 19:49 02. Jan 2012 |
|
|
Pokusím se příští týden všechny bugem postižené postavičky odčinit, tedy dát jim peněžní kompenzaci na koníčka nového. Bohužel nemohu dříve - práce pozdě do noci to znemožňuje. (pokud budu ponocovat ve hře a zmerčím vás loglé tak možná i dříve) Penízky obdrží tito co se ozvali: Mandos - Isendir Havran z Karathy - vyřízenoCzech_Luthor - Fallion Meynolds (a zbytek rodiny) - vyřízenoSilvaner - Lara - vyřízenoNalkanar - Ali'Shah Ibn Tuek'Lim - vyřízenojogobelo - Venděa Amyss Mahyton Za BUG se omlouváme, holt stane se... (to jsou ale věrní koníci, umře pán, oni to vycítí a pojdou žalem...  ) Edit Desmond : Vracet Vám je budeme průběžně, dnes se ukáži ve hře kolem osmé, tak se mohou výše jmenovaní ozvat do DM kanálu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 20:15 02. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díkes! Abdulah 2.0 už se chystá 
_________________ .
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 20:17 02. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Dovolil bych si ještě oznámit Artorius Meynolds... (Psal jsem to předtím jako "bratr umřel u vlkodlaků") acc. Ajax the Great char. Artorius Meynolds
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 20:36 02. Jan 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
aj ja !! sendys Arnormo kun itu
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 23:44 02. Jan 2012 |
|
|
Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 23:53 02. Jan 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto  Už i v Karathě? ;D
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 00:56 03. Jan 2012 |
|
|
Desmond wrote: -darkvision- wrote: Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto  Už i v Karathě? ;D Bohužel, v Olath mě nutěj jim nosit koňský maso na salámy, takže musím i tam .. prej tam jsou totiž koňský farmy 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 09:39 03. Jan 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
-darkvision- wrote: Desmond wrote: -darkvision- wrote: Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto  Už i v Karathě? ;D Bohužel, v Olath mě nutěj jim nosit koňský maso na salámy, takže musím i tam .. prej tam jsou totiž koňský farmy  Desi úplně všude kde je potkáme  i v Karathe tam nosíme balíky od starýho démona 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 13:26 03. Jan 2012 |
|
|
Však já si na vás posvítím vy spameři  . Další SPAM mažu.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 23:52 09. Apr 2012 |
|
|
Nechtěl jsem zakládat nový topic a možná se to tu už probíralo někde. Přesto, když pluji z Alwu do Kelu, tak se mi na lodi objeví můj kůň, přičemž byl "zaparkován"  ve městě v Karathě. Zatím se mi to stalo už několikrát jen při této plavbě, tedy Alwariel ===> Kel. Nemůžu potvrdit, jestli kůň byl stále ve městě tou dobou ne, raději jsem si ho vždy vzal se sebou. Má s tím někdo zkušenost?
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|