|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Woxa
|
Post subject: zdvojene bedny Posted: 01:19 28. Dec 2010 |
|
|
Narazil jsem na takovou zvlastnost, otevru bednu a v ni je druha  zkratka jako kdyby byly dve bedny spawnute na sobe, po otevreni jedne muzu vybrat jeji obsah a zaroven pod vikem vidim texturu druhe bedny, kterou take mohu otevrit a vzit si dalsi loot. Narazil jsem na to u skretu v zamorenych tunelech, ale mam pocit, ze sem se s tim setkal uz drive jinde.
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 12:25 28. Dec 2010 |
|
|
Přidávám zdvojený kozí pysk. tuším že se lokace jmenovala Starý důl, prostě lokace vedle soutěsky tupé sekery
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 15:24 16. Mar 2012 |
|
|
...no a já přidávám zdvojené sarkofágy v kryptě na hřbitově v Ivory.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 17:33 16. Mar 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Barbar321 wrote: ...no a já přidávám zdvojené sarkofágy v kryptě na hřbitově v Ivory. No a já si myslel, že sarkofágy mají prostě dvě vrstvy, ať se k mrtvolce hned tak něco neprokouše (myšleno krysy), a že tak je to udělané naschvál... 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 17:52 16. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je to chyba despawnu nekterych beden.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 23:38 11. Apr 2012 |
|
|
Vlčí jeskyně: V lokaci je solný sloup (nebo tak nějak se ta hrouda jmenuje) ve kterém je pytlík soli. Na tom samém místě leží "pozůstatky" uvnitř kterých se opět nachází další pytlík soli...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 09:57 12. Apr 2012 |
|
|
v kanálech pod Krathou jsou zdvojené téměř všechny kontejnery.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 09:58 12. Apr 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
ve vsech lokacích?
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: zdvojene bedny Posted: 10:20 12. Apr 2012 |
|
|
ty, na které jsem narazil. tedy pod chudinskou čtvrtí, pod západní branou, pod chrámovou čtvrtí, pod severní branou.
Nejsem si jist na 100%. žejo, ale jsou tam a ne málo.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|