|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: NPC kouzlící timestop Posted: 16:55 16. Apr 2012 |
|
|
Tuším že někde u verze 1.39 - 1.60 to mohl klerik přes magii.... Možná to je pozůstatek toho jako bug.... protože doménová kouzla se nedají counterspellovat.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: NPC kouzlící timestop Posted: 16:58 16. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Pardon za OT, ale mate nekdo zkusenost s counterovanim bardsongu? Dle vseho by bardsong nemel jit counterovat, ale setkal jsem se tim ze sel.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: NPC kouzlící timestop Posted: 16:58 16. Apr 2012 |
|
|
Klerik nemohl v NWN nikdy kouzlit timestop přes doménu, to si pletete s DNDčkama...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: NPC kouzlící timestop Posted: 17:01 16. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
xxxMajkyxxx wrote: Pardon za OT, ale mate nekdo zkusenost s counterovanim bardsongu? Dle vseho by bardsong nemel jit counterovat, ale setkal jsem se tim ze sel. Bardova povzbuzující píseň se neguje Prokletou písní, která navíc nahází svoje debuffy. Další zazpívání Povzbuzující písně zase maže tu Píseň prokletí (a tak pořád dokolečka). Ale jinak to "counterovat" dispellem to nejde. Není to kouzlo, je to feat. A featy nepřerušíš.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 17:03 16. Apr 2012, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: NPC kouzlící timestop Posted: 17:02 16. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Rejty wrote: Klerik nemohl v NWN nikdy kouzlit timestop přes doménu, to si pletete s DNDčkama... Tak bych prosil znovu tedy zkontrolovat bosse jménem "vlkodlačí velekněz". Má timestop, nejspíše jako vlastnost bytosti, nejde to counterovat. Atd.
_________________ .
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: NPC kouzlící timestop Posted: 17:12 16. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
KaTo wrote: xxxMajkyxxx wrote: Pardon za OT, ale mate nekdo zkusenost s counterovanim bardsongu? Dle vseho by bardsong nemel jit counterovat, ale setkal jsem se tim ze sel. Bardova povzbuzující píseň se neguje Prokletou písní, která navíc nahází svoje debuffy. Další zazpívání Povzbuzující písně zase maže tu Píseň prokletí (a tak pořád dokolečka). Ale jinak to "counterovat" dispellem to nejde. Není to kouzlo, je to feat. A featy nepřerušíš. V tom pripade jsem byl svedkem bugu, kdy sorcka vycounterovala cursesong.... Dukazy nejsou, pachatel unika.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: NPC kouzlící timestop Posted: 18:36 16. Apr 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Ale řekl bych, že aby síla bosse neutrpěla, musíte dřív vymyslet jak a čím ho posílit, než se mu vezme timestop. Já na to nemám zkušenosti.
|
|
Top |
|