|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 12:44 25. Jul 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Už to tu bylo zmíněno někde v dotazech nováčka, ta spektra je nějaká celá zabugovaná. Když jí vyvolám, tak nejde předčasně odvolat a jak jsem zjistila dneska tak nejde odvolat ani systémově, prostě to jen napíše hlášku že odvolávám vyvolaná silnější spektra, udělá grafickej efekt, ale spektra je pořád u mě a zůstává i v partě. Nefunguje relog ani meditace ani spánek. Chtěla jsem spektru uléčit k smrti, to se mi povedlo, bez toho aby na mě útočila. Spektra zemře a objeví se nová, ale na tu když zaútočím tak útočí ona na mě (dokud nezaútočím je přátelská, ale už není v partě a nenásleduje mě). To by ještě tak nevadilo, kdyby nebyla nesmrtelná. Zabiju jednu a objeví se další, která je automaticky nepřátelská. Když nechám spektru zabít v dungu, tak při přechodu do další lokace je tam zase (už ne se mnou v partě). Celkem jsem jí vyvolala asi pětkrát a vždycky jsem měla tyhle problémy.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 15:21 25. Jul 2012 |
|
|
Tuhle spektru jsme dnes asi v 13:00 potkali před yettiema. 4x jsem ji zabil a 4x obživla  měl jsem zato, že si s náma hraje DM 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 17:27 25. Jul 2012 |
|
|
Jo no to byla ta moje  já jí tam nechala mrchu po tom co jí zabil ten boss u yettiů.. sem zdrhala, že hurá, spektra chcípla a ona se tam objevila za přechodem.. měl jsi jí přátelskou nebo nepřátelskou?
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 18:08 25. Jul 2012 |
|
|
karolina wrote: Jo no to byla ta moje  já jí tam nechala mrchu po tom co jí zabil ten boss u yettiů.. sem zdrhala, že hurá, spektra chcípla a ona se tam objevila za přechodem.. měl jsi jí přátelskou nebo nepřátelskou? přátelská... Tak jsem ji praštil  pak byla nepřátelská.. zemřela... ožila a byla opět přátelská 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 00:49 26. Jul 2012 |
|
|
Nejspíše true RP záležitost: Můžeš ji vyvolat - odvolá se sama až se ji bude chtít a na tvůj názor příliš nehledí. Je to spektra - nehmotný nemrtvý co si chce asi jen popovídat, takže je zprvu přátelská, když ji chceš zmlátit, vůbec to nejde a když jo, tak stejně mrcha nechcípne a chce si o tom znovu popovídat. Já bych to asi i nechal 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 05:58 26. Jul 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Nejspíše true RP záležitost: Můžeš ji vyvolat - odvolá se sama až se ji bude chtít a na tvůj názor příliš nehledí. Je to spektra - nehmotný nemrtvý co si chce asi jen popovídat, takže je zprvu přátelská, když ji chceš zmlátit, vůbec to nejde a když jo, tak stejně mrcha nechcípne a chce si o tom znovu popovídat. Já bych to asi i nechal  Souhlas, stará chybka, ale už vidím, jak si s tím zablbnu se svou magičkou. "Zmiz duchu a nesleduj mě!"..."Co říkáš?"..."Jsi zakletá duše mlynáře z Dorenského lesa?"..."Proto strašíš mágy svou neposlušností"..."A jak by se to dalo vyřešit....." 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 11:21 26. Jul 2012 |
|
|
Mno, ona se neodvolává ani sama.. ona se prostě neodvolá nikdy.. systémově to tu hlášku po dost dlouhý době vypíše, ale spektra si za mnou vesele dál poletuje. Což už bych brala jako chybu, protože každej summon se ti po nějaký době rozplyne. I obyč spektra se rozplyne, jen prostě tahle nějak zůstává.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vyvolaná silnější spektra- vyvolej silnějšího nemrtvého Posted: 11:30 26. Jul 2012 |
|
|
Já bych to bral jako nesmrtelnýho summona, který je jako stvořen pro expení Jednou vyvoláte a už se nemusíte o nic starat 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|