|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 16:12 04. Feb 2008 |
|
|
Awadar wrote: Nene Berserk teda Řezník je sfetovanej z těch hub co pořád žere. To jeho tatík byl větší kabrňák ten mě vytříbený vkus na čistou pálenku. To byl...palenkou to vobcas prolozim ale uz to neni vono je to ta kupovana v hospode a ty v sudech a krabicich z lootu vymizeli takze Berserkovi uz neni lito ze se tam tak osamocene valej  jiromir wrote: oni jsou nějaký houby který jdou žrát? Bohuzel cekam na kraft Drogy  ...ale par barevnejch mam v inventari aby to nebyla jen makro-hlaska 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 16:51 04. Feb 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Awadar wrote: Nene Berserk teda Řezník je sfetovanej z těch hub co pořád žere. To jeho tatík byl větší kabrňák ten mě vytříbený vkus na čistou pálenku. To byl...palenkou to vobcas prolozim ale uz to neni vono je to ta kupovana v hospode a ty v sudech a krabicich z lootu vymizeli takze Berserkovi uz neni lito ze se tam tak osamocene valej  jiromir wrote: oni jsou nějaký houby který jdou žrát? Bohuzel cekam na kraft Drogy  ...ale par barevnejch mam v inventari aby to nebyla jen makro-hlaska  No na houby se tesim az hruza..staci abych vedel kterym smerem se bude odebirat craft a na surovinach tohodle typu se zacne pracovat 
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 11:51 05. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: jaara wrote: Bardove a hranicari uz medituji. jsi si jist? Nejsem, od toho jste tu vy, abyste to otestovali 
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 02:23 06. Feb 2008 |
|
|
jaara wrote: jiromir wrote: jaara wrote: Bardove a hranicari uz medituji. jsi si jist? Nejsem, od toho jste tu vy, abyste to otestovali  Ono je to uz passé, psal jsem to v době, kdy již bylo oznámeno ze hranicari meditují a po restartu dále nemeditovali...  Ted jiz uspesne meditují
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 01:26 10. Feb 2008 |
|
|
Z neznámých důvodů dnes přestalo fungovat spaní jinde, než v hostinci. Sice se postava vyspí, ale přitom jí zůstane únava, jakou měla předtím.
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 23:20 10. Feb 2008 |
|
|
Oprava - to spaní NEFUNGUJE pouze v Shardonském hájku - ani u toho věčně hořícího, ani u toho, co si hráč zapálí. Vyspíte se, a únava zůstane.
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 02:00 14. Feb 2008 |
|
|
šel jsem u ohniště na planinách u mistra lovce spát s únavou i hladem přes čtyřicet. Když jsem vyspal, únava v pohodě a hlad byl jedno procento... a za nějaký čas naskočil zase na původní hodnotu (nevím přesně kdy)...
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 01:52 25. Feb 2008 |
|
|
Stále nelze spát v Shardonském hájku, respektive spát můžete, únava nezmizí.
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 14:16 28. Feb 2008 |
|
|
ta únava možná blbne při přechodu mezi lokacema. postav čerstvě vyspalá, najédená a napitá šla z lokace Ivory - farmy do lokace Ivory - střed. statistiky okamžitě přeskočily: únava: 2% - 21% hlad: 1% - 31% žízeň: 0% - asi 19 nebo tak nějak
dal jsem postavě sníst kaštan nebo tak nějak a skočilo to zase zpátky... všechno.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 14:44 28. Feb 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: ta únava možná blbne při přechodu mezi lokacema. postav čerstvě vyspalá, najédená a napitá šla z lokace Ivory - farmy do lokace Ivory - střed. statistiky okamžitě přeskočily: únava: 2% - 21% hlad: 1% - 31% žízeň: 0% - asi 19 nebo tak nějak
dal jsem postavě sníst kaštan nebo tak nějak a skočilo to zase zpátky... všechno. To jsem taky zažil nějak podobně... že mi to po spaní zmizlo a pak zase naskočilo nebo opačně nevím, ale je tam někde chyba.
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 16:23 28. Feb 2008 |
|
|
Jé už jsem to psal v jiném topicu nemohu spát u ohně a to nejsem jedinej a musím porád jíst a pít daleko častěji jak dříve asi tak 3x - 4x častěji, je to holt blázinec. A teď dokonce nemám ani nabídku napít se ze zdroje , ještě že mám čutoru jinak bylo už po mě
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 16:34 28. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opravu spanku uz jsem posilal. S jidlem ani pitim se nic nedelalo. Unava se bude nejspis predelavat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 18:04 28. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Jachym wrote: Jé už jsem to psal v jiném topicu nemohu spát u ohně a to nejsem jedinej a musím porád jíst a pít daleko častěji jak dříve asi tak 3x - 4x častěji, je to holt blázinec. A teď dokonce nemám ani nabídku napít se ze zdroje , ještě že mám čutoru jinak bylo už po mě a nepobihas krapet? jestli behas 3x - 4x krat vic nez predtim, tak to muze narust  , ne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 19:32 28. Feb 2008 |
|
|
No jako humor to bylo dobrý ale , ono to nekončí koupím si v Doubkově ocilku a troud a u ohně mi to píše že jí nemám hmm tak do Ivory tam jediná je ta správná která hoříííí. No jsem stále klidný ale už moc zase ne za chvili budu asi pěkně nakrklej. S tím pitím a jídlem mi příjde, že je to tak jak už tu bylo psáno, přejdeš z lokace a máš žízeň jak prasátko , ale to si nejsem jistý to musím vypozorovat.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Spánek Posted: 22:32 10. Mar 2008 |
|
|
V Daf Jamove hlubině nejde spát.
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|