|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 15:51 17. Mar 2008 |
|
|
monstera wrote: igor wrote: Jen mě tak napadalo, jestli by šlo udělat to, že např. u banditů před Karathou by byla možnost usmlouvat/ ve zdraví. S bandity a s teroristy se nesmlouvá, ty je třeba eliminovat všemi prostředky ! Mrtvej bandita - dobrej bandita ( ostatně se týká i všech zlodějů ) Myslim si, že ne každej s nima hned tak nezatočí jako bojová postava, a byl by využit i jinej skill než třeba odhad ceny. 2Kucik: je to možný že je to hodně práce a těžko řešitelný  Byl to jen nápad..
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 16:29 17. Mar 2008 |
|
|
monstera wrote: S bandity a s teroristy se nesmlouvá, ty je třeba eliminovat všemi prostředky ! Mrtvej bandita - dobrej bandita ( ostatně se týká i všech zlodějů ) no já bych tak striktní nebyl - paladin by s nimi smlouvat neměl, ani jiná zákonná postava, ale zloději a další pochybné existence by mohly. ale jestli je to tak náročné jak říká kucik, bude lepší to nechat být...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 19:29 17. Mar 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Paladin by mel moznost je presvedcit k dobrovolnemu slozeni zbrani a prijmuti trestu 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 19:37 17. Mar 2008 |
|
|
Shifter wrote: Paladin by mel moznost je presvedcit k dobrovolnemu slozeni zbrani a prijmuti trestu  Paladin má místo přesvědčování jiný domlouvátko, a to schopnost smeť zlo  )
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 21:07 17. Mar 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Všichni wrote: Paladin, paladin, paladin.... Paladin je chodící mrtvola - za toho ani nemá cenu lobbovat. 
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Kiri
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 01:36 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Zakkone dobry, dle mych informaci, by meli dbat na spravedlivem potrestani, urcite nerozdavaj rozsudek sami bez soudu, jak je psan zakon  ale mozna je to jen moje zkreslena predctava, nebo si jen nekdo hraje na zakkone dobry 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 14:15 18. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: Zakkone dobry, dle mych informaci, by meli dbat na spravedlivem potrestani, urcite nerozdavaj rozsudek sami bez soudu, jak je psan zakon  ale mozna je to jen moje zkreslena predctava, nebo si jen nekdo hraje na zakkone dobry  Ovšem dobrák chaotik plně oprávněně použije přemlouvací kladivo !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 14:19 18. Mar 2008 |
|
|
monstera wrote: Kiri wrote: Zakkone dobry, dle mych informaci, by meli dbat na spravedlivem potrestani, urcite nerozdavaj rozsudek sami bez soudu, jak je psan zakon  ale mozna je to jen moje zkreslena predctava, nebo si jen nekdo hraje na zakkone dobry  Ovšem dobrák chaotik plně oprávněně použije přemlouvací kladivo ! A když nepomůže jedno tak tam šoupnu to druhý Nordovo. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 16:09 18. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: Zakkone dobry, dle mych informaci, by meli dbat na spravedlivem potrestani, urcite nerozdavaj rozsudek sami bez soudu, jak je psan zakon  ale mozna je to jen moje zkreslena predctava, nebo si jen nekdo hraje na zakkone dobry  Ale zákonně dobrej paladin nemusí bejt nějakej megaspravedlivej... spravedlivej soudce by měl bejt určitě hodně moudrej... ale "blbýmu" paladinovi stačí říct že tamto je zlo atp. a nevidí, neslyší... zlo musí být zničeno *a žene se nebojácně vpřed*
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 17:44 18. Mar 2008 |
|
|
igor wrote: Kiri wrote: Zakkone dobry, dle mych informaci, by meli dbat na spravedlivem potrestani, urcite nerozdavaj rozsudek sami bez soudu, jak je psan zakon  ale mozna je to jen moje zkreslena predctava, nebo si jen nekdo hraje na zakkone dobry  Ale zákonně dobrej paladin nemusí bejt nějakej megaspravedlivej... spravedlivej soudce by měl bejt určitě hodně moudrej... ale "blbýmu" paladinovi stačí říct že tamto je zlo atp. a nevidí, neslyší... zlo musí být zničeno *a žene se nebojácně vpřed* no fajn, ze tu moc tupejch paladinu snad neni 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 17:49 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Kiri je zákoně zlej !! 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 17:51 18. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: Kiri je zákoně zlej !!  neeejniiiiii 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 19:50 18. Mar 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
tohle se neda jednoznacne resit. Paladin ma jako kazda jina postava svuj charakter a zakon je dvojsecnej mec.....
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Banditi Posted: 20:34 18. Mar 2008 |
|
|
igor wrote: zlo musí být zničeno *a žene se nebojácně vpřed* *představí si paladinku Miko z Hůlkovýho řádu*  Tak nějak jo? 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|