|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Re: Kupa Nemovitosti v Ivory Posted: 23:40 29. Apr 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: ... V podtemnu sem dva dny, dvakrát jsem byl připojenej. Třeba proto mi to nemusí trápit nějaký domky nahoře... proto znova opakuju že jsem se smál pouze výrazu "šetřim na dům už dva dny". Možná jsem udělal chybu když jsem si to v hlavě nějak spojil s realitou a pobavilo mě to... asi mam zvrácenej smysl pro humor. V jinym téma se řeší skoro do detailu bouchnutí na plocho mečem, běhání v plátovce a srovnává se to s reálem. S diskusí co sme vedli ohledně žoldáků to absolutně nemá co dělat, myslim si že jsme si to vyřikali a uznal jsem že u některejch věcí mi dal nejmenovanej člen žoldáků naprosto zcestný informace. Asi seš naštvanej, že si založil téma kam někdo napsal offtopic, ale to najdeš všude. Znova teda opakuju že mě neirituje nějakej domek, ani kdo na něj šetří, ani jak na něj šetří, ani do někoho nerejpu... smál jsem se pouze výrazu "šetřim na dům už dva dny." Tečka.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Kupa Nemovitosti v Ivory Posted: 23:47 29. Apr 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
igor wrote: Neithan1 wrote: ... V podtemnu sem dva dny, dvakrát jsem byl připojenej. Třeba proto mi to nemusí trápit nějaký domky nahoře... proto znova opakuju že jsem se smál pouze výrazu "šetřim na dům už dva dny". Možná jsem udělal chybu když jsem si to v hlavě nějak spojil s realitou a pobavilo mě to... asi mam zvrácenej smysl pro humor. V jinym téma se řeší skoro do detailu bouchnutí na plocho mečem, běhání v plátovce a srovnává se to s reálem. S diskusí co sme vedli ohledně žoldáků to absolutně nemá co dělat, myslim si že jsme si to vyřikali a uznal jsem že u některejch věcí mi dal nejmenovanej člen žoldáků naprosto zcestný informace. Asi seš naštvanej, že si založil téma kam někdo napsal offtopic, ale to najdeš všude. Znova teda opakuju že mě neirituje nějakej domek, ani kdo na něj šetří, ani jak na něj šetří, ani do někoho nerejpu... smál jsem se pouze výrazu "šetřim na dům už dva dny." Tečka. Co sa riesi v inych temach mi je uplne jedno, staram sa o svoje tema. Ano vystihol si to, vadi mi tvoj offtopic a vadi mi ze sa to musi riesit aj dalej, ja to riesim, preto ti vzdy odpisem, snazim sa vsetkym odpisat ak sa mi to zda vhodne. To ze offtopic najdem vsade neznamena ze ho vsade aj budem pisat. To ucia matky svoje deti v skolke ze to, ze nieco robi kazdy neznamena ze to musi robit aj to dieta. Musis si uvedomit, ze pisat na temu cudzieho cloveka ktoreho NEPOZNAS svoje vtipky na ktore NEVIES ci je zvedavy je neslusnost, pri inych temach kde je otvorena diskuzia a mozes tam pisat co chces to samozrejme neplati ale tieto drobne odlistnosti by sa ludia mali naucit rozoznavat. A neurobil si chybu..(ze si si to spojil) priznavam sa ze som si to zle vylozil stym setrenim, casto je problem pochopit niektore suvislosti ked ich len precitas a nevies ako sa u toho clovek tvari - ci to mysli zo srandy alebo ci to mysli vazne. Mal by si byt skorej rad ze to setrim a ze sa hned smrtelne neurazim a nikdy stebou uz neprehodim ani slovo. Pokladajme tuto zalezitost za uzavrenu 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kupa Nemovitosti v Ivory Posted: 08:08 30. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Nechtěl sem historii železné pěsti, jen mi bylo divný že chceš sídlo gildy když by jste měli mít tu pevnost.. řekl si že ještě neni tak oka, a jesli bude nějak dál tak pobočka v Ivory je dobrej nápad jak sem řek nic sem neodsuzoval  Taky sem ti žádný realie nevytknul, souhlasim s tim že jste armáda dokonce to tam píšu, ale z tvýho příspěvku sem si připadal jako bych to zavrhoval  zkus si můj předešlej příspěvek přečíst pořádne a zjistíš To že se tahle dizkuze svrhla v řešení jak a co.. kdyby se zeptal kdokoliv jinej dopadlo by to stejně, jednoduše na domy nikdo nemyslel dokovat se na ně někdo nezeptal, pak se začali řešit po wipový změny, ale tu ceny bych změnil, jsou to ceny před wipem kdy to bylo jinak ale je to ekonomika teamu tak at oni rozhodnou
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Kupa Nemovitosti v Ivory Posted: 10:41 30. Apr 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: viem si zivo predstavit ako na fore vznika dalsie vlakno o zvyhodnovani zoldakov o tom ako kazdy jeden z nas dostava artefaktovu pevnost  . ... souhlasím se zvýhodňováním všech frakcí, které něco hrají a tvoří nějaké RP, ať už se jedná o drowy, žoldáky nebo zahradníky 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Kupa Nemovitosti v Ivory Posted: 10:55 30. Apr 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Krata wrote: Nechtěl sem historii železné pěsti, jen mi bylo divný že chceš sídlo gildy když by jste měli mít tu pevnost.. řekl si že ještě neni tak oka, a jesli bude nějak dál tak pobočka v Ivory je dobrej nápad jak sem řek nic sem neodsuzoval  Taky sem ti žádný realie nevytknul, souhlasim s tim že jste armáda dokonce to tam píšu, ale z tvýho příspěvku sem si připadal jako bych to zavrhoval  zkus si můj předešlej příspěvek přečíst pořádne a zjistíš Hej, mozno to tak vyznelo ale pisal som to vseobecne pre vsetkych lebo nie kazdy asi zdiela tvoj pohlad na vec. Preto pisem ze su to "moje postrehy". 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kupa Nemovitosti v Ivory Posted: 18:27 30. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
O tom, ze by stala guilda mela mit k dispozici sidlo a bla bla... o tom zadna. Byl bych i pro zvyhodneni, pokud kupujete nemovitost k takovyto ucelum.
Budu ted mluvit obecne a nebude se to tykat Zelezne pesti, ani jinych spolku. Baracky a byty, at uz pronajimatelne, nebo ke koupi, to je vec, ktera muze zprijemnit hrani a jsem toho nazoru, ze by nemely byt k dispozici jen uzke skupince nejmajetnejsich. Na druhou stranu si priznejme, ze z pohledu sveta je spatne, pokud na vlastni, temer neodebratelny dum nasetri nekdo behem dvou dnu. Pak se totiz v pohode stane, ze prijde nova postava, za tejden nacreepuje na dum, zabere budovu v atraktivni lokaci, zjisti ze ji to tu nebavi a zmizi.
Pri koupi jde jen o to, jednorazove nasetrit velkou sumu penez a pak uz nemusi nic resit. Naproti tomu u najmu by postavy, nebo parta postav nemusela zadirat, aby meli k dispozici bezpecnou mistnustku, ve ktere by se mohli schazet. Platili by najem jednoduse tak dlouho, dokud by potrebovali. Co udelaji v pripade vlastniho domu? a) Opusti dum a vznikne tak nevyuzitelny prostor. b) Odprodaji ho nekomu a zadny odliv penez ze sveta nebude.
Vidim zkratka tri hlediska: 1. Dostupnost domu/bytu pro hrace - vyhrava najemni system. 2. Prostredek, jak se ze sveta odcerpavaji penize - vyhrava najemni system. 3. Odhad stavu za rok provozu a pripadna moznost odladit ceny - vyhrava najemni system.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|