|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 09:11 17. Jul 2013 |
|
|
Podívej se jakej máš equip, některej equip dává bonusový kouzla navíc. Počet kouzel u čaroděje samozřejmě určuje inteligence.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 09:13 17. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
prvni čaroděj (int 21 oblečena) ma meně kouzel než druhej ktery ma stejnou inteligenci a je nahatej  což važně teda nechapu kde se stala chyba hehe
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:13 17. Jul 2013 |
|
|
Není ten jeden čaroděj vyloženě zaměřenej na nějakou školu (od tvorby postavy). Naopak ten druhej je pro všechnu magii (nenapadaj mě ted po ránu ty správné výrazy  ) edit: Nebo máš na mysli tím zapamovatelná kouzla - kouzla které se naučíš ze svitku ?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:18 17. Jul 2013 |
|
|
Nejspíš to bude tak jak říká Dark. Prvního čaroděje máš zaměřeného hned od založení na všeobecnou magii (má otevřeny všechny školy magie a běžný počet kouzel) a druhého máš specializovaného na nějakou magii (iluze, nekro, vzývání ...) - kouzla školy na protilehlém pólu jsou nepřístupna a za to má o jeden slot v kouzlech navíc.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:36 17. Jul 2013 |
|
|
takže tim že mam toho noveho maga zaměřeneho na všeobecnou tak budu sesilat o jedno kouzlo v každem kruhu meně?
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:38 17. Jul 2013 |
|
|
soul1 wrote: takže tim že mam toho noveho maga zaměřeneho na všeobecnou tak budu sesilat o jedno kouzlo v každem kruhu meně? Ano. To je daň za všeobecnost.
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:39 17. Jul 2013 |
|
|
dobre už je to jasne... rozhodně mi to přijde jako menči daň než přijit přimo o nějake určite kouzla
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:40 17. Jul 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: soul1 wrote: takže tim že mam toho noveho maga zaměřeneho na všeobecnou tak budu sesilat o jedno kouzlo v každem kruhu meně? Ano. To je daň za všeobecnost. Jo, probíralo se to tady přece při diskuzi o tom, jaké jsou (ne)výhody zaměření na určitou školu magie. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:43 17. Jul 2013 |
|
|
očividně jsem to tak nějak přehlednul protože jsem nerozuměl všemu očem se tu bavilo hehe 
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:46 17. Jul 2013 |
|
|
soul1 wrote: očividně jsem to tak nějak přehlednul protože jsem nerozuměl všemu očem se tu bavilo hehe  Zkus si tu diskuzi třeba projít zpětně a porovnat se svými dvěma mágy pro srovnání  Holt i omyly se člověk učí 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:48 17. Jul 2013 |
|
|
neni na škodu mit i špatne zkušenosti aspoň si v budoucnu kdybych nahodou dělal dalši postavu dam větši pozor.
|
|
Top |
|