|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 17:17 26. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Smazat NWN.. pomáhá to? já bych si to asi potom zase jednoduše naistaloval zpět 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 17:21 26. Apr 2008 |
|
|
To som taky vyriesil, vsetky instalacky som pozical kamosovi ako novemu hracovi, co tu chce zacat hrat a zakazal som mu, aby mi ich vratil skor ako za 2tyzdne. Pak to samozrejme nainstalujem naspat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 18:05 26. Apr 2008 |
|
|
Mas bod, to chce asi hooodne odhodlani tohle udelat 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 20:10 26. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
tak to bych taky potreboval do mesice mam zkousek jak nas...., ale nejak si z toho zatim moc nedelam 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 20:21 26. Apr 2008 |
|
|
Shifter wrote: tak to bych taky potreboval do mesice mam zkousek jak nas...., ale nejak si z toho zatim moc nedelam  tak by to chtělo ještě ban na forum ! když už nemáš tu pevnou vůli se věnovat studiu a nebo odnést počítač do opravy  !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 20:23 26. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
monstera wrote: tak by to chtělo ještě ban na forum ! když už nemáš tu pevnou vůli se věnovat studiu a nebo odnést počítač do opravy  ! Ani jedna z veci by nebyla na skodu -Kdyz nemam cas na pareni, tak jsem na foru -mam podelany kontakty na hdd, takze kdyz treba mlada luxuje a nesetrne verazi do kompa, je moznost, ze mi vecer vubec nenaskoci 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 01:38 27. Apr 2008 |
|
|
monstera wrote: Shifter wrote: tak to bych taky potreboval do mesice mam zkousek jak nas...., ale nejak si z toho zatim moc nedelam  tak by to chtělo ještě ban na forum ! když už nemáš tu pevnou vůli se věnovat studiu a nebo odnést počítač do opravy  ! Neodesel si nahodou nekam inam, vzdyt tady je to naprd. Vuli na uceni mam, ale kedze velku cast studijnych materialov mam v digitalnej podobe, ucim sa aj z kompu a obcas zabrusim kuknut aj na forum. Take kecy, ktore sa tu vyskytuju si nemozem nechat ujst. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 21:15 12. May 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |