|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 23:35 07. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
To co píše kaz by bylo dobrý.. opasek - kapsa na lahvičky síly (snad) 8 náplní.. kapsička na lektvary neviditelnosti (snad) 2 náplně... špatně by bylo to kdyby ten alchymista našel kombinaci kde s k neviditelnosti přidá jiná vlastnost (jelsi chápu správě) tak by se to nestacklo ale bylo bráno jako jinej lektvar což postava nemůže vědět což by bylo OOC  .. šílený, ale je to tak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 02:18 08. May 2008 |
|
|
Pockam si jak si to zkusite, esi v tom skutecne budete mit takovej binec. Slusnej alchymista dokaze vyrobit bez primesi , kdyz pouzije presnej katalizator.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 12:41 09. May 2008 |
|
|
Co mě osobně zaráží, je spojování alchymie a moudrosti. Alchymie je emperická věda založená na zkušenostech a logice, blíží se chemii potažmo matematice, takže by měla byt ovlivněná Inteligencí. (stejně se víc hodí ke kouzelníkovi, než ke knězi a monkovi)
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 12:50 09. May 2008 |
|
|
nehledej tam logiku, je šest atributů a nějak to rozdat musíš, ostatně mám dojem, že ten bonus není kdovíjakej
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:39 09. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Morendred wrote: Alchymie je emperická věda založená na zkušenostech a logice, blíží se chemii potažmo matematice Ano, zkusenosti = moudrost. Logika - inteligence by mela byt prakticky ve vsech craftech, ale to by bylo moc jednostranne zamerene.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 18:15 09. May 2008 |
|
|
To uz muzes skoro do jakyhokoliv craftu cpat jako pozadavek dexterity, vykovat zbroj nebo mec taky neni jenom vo sile, hrat si se zkumavkama a bejt pritom nemotora=rychla jizdenka na vecnost...
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 15:18 10. May 2008 |
|
|
To Morendred:souhlasim Edit:Kdyby to dal z inteligence, tak tu zase bude jedna dotycna osoba brecet nad presilenim a protezovanim magu 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:16 11. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Sorrow wrote: To Morendred:souhlasim Edit:Kdyby to dal z inteligence, tak tu zase bude jedna dotycna osoba brecet nad presilenim a protezovanim magu  To bych zrovna nerekl. * Jsou i jina povolani s vysokou inteligenci. * Alchymie imho je predevsim pro magy. Podle me je to ale vazne predevsim o moudrosti (kterou by mel mag take mit). Nebylo by to o protezovani magu ale o protezovani inteligence ve vsech craftech. Pak by zase remcali jini.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:21 11. May 2008 |
|
|
Me to jenom prislo divny, ale chapu ze kuli vyvazenosti je potreba rozdelit craft na ruzne vlastnosti. A podud nejsou bonusy nijak drasticky, tak je to stejne putna.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 21:46 12. May 2008 |
|
|
Takze zase par poznatku z alchymie Dneska vyzkouseno, a nedavaji se do sebe tyto ingredience:aloe, smradoch fialkovy, houba skretozluc, blatice obecna, zazvor, kloub kostlivce, koren comfry(kostival) a koren gingseng a ten ma navic bily popisek. Obcas se me stane, ze kdyz dam vse potrebne do kotle, tak vareni normalne probehne, ale nic se nevytvori, musim otevrit kotlik a zase zavrit, pak probehne druhe vareni, a teprve potom se vyrobi nejaky lektvar. Stalo se mi to u vice druhu, a i nekolikrat po sobe, bohuzel ted nevim co tam bylo za suroviny-priste si to zapisu Jeste bych se chtel zeptat, jestli existuji lektvary(predpokladam ze ano) za ktere je vice xp nez za trivialni, a jestli vyroba takovych lektvaru(pokud jsou  je zavisla na urovni craftu. A jestli se daji vyrobit lektvary na prodlouzeni ucinku lektvaru, nebo se daji namichat lektvary s prodlouzenym trvanim ale stejnym ucinkem(  to je ale veta) Samozrejme, pokud se ptam na nejake alchymisticeke tajemstvi, tak staci odpoved-zamita se diky
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 01:04 13. May 2008 |
|
|
kaz wrote: ... - dik za vyjmenovani problemovych na to sem uplne zapomel - delka trvani je zavisla od levlu v craftu napr: zrychleni vyrobene alchymistou na 15 levlu bude trvat 15 kol co se tyce prodlouzeneho, tak je moznost (tusim ze lvl procent), ze vyrobeny lekvar bude unikatni, v alchymii to znamena jako by ho vytvoril alchymista na 2 * soucasnem levlu, tak pro uvedeny priklad by to byl 30 lvl a lektvar by trval 30 kol - existuji netrivialni lektvary, sou to lektvary, ktere jsou na pomezi trivialnich a nevyrobitelnych. Pochopitelne se meni podle toho jak je alchymista dobry a je jich zlomkova cast z celkoveho poctu.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 09:57 13. May 2008 |
|
|
|
Top |
|