|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Okřídlený elf Posted: 15:08 28. Nov 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Postava Zoey Vórima, dostala při založení status okřídlený elf. Nicméně dostala jen +2 dex a -2 str místo +4 dex -2 str a -2 con. Navíc mi to teď po restartu píše "Vaše postava není schválena, nepustím vás dále". To druhé možná může být možná i tím že jsem prošel omylem bez nákupů prvních itemů nevím.
Edit: jo a taky nedostala žádné skill bonusy.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Okřídlený elf Posted: 15:13 28. Nov 2013 |
|
|
mandos wrote: Postava Zoey Vórima, dostala při založení status okřídlený elf. Nicméně dostala jen +2 dex a -2 str místo +4 dex -2 str a -2 con. Navíc mi to teď po restartu píše "Vaše postava není schválena, nepustím vás dále". To druhé možná může být možná i tím že jsem prošel omylem bez nákupů prvních itemů nevím.
Edit: jo a taky nedostala žádné skill bonusy. Řekni nějakému DM aby tě portnul na první ostrůvek.
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Okřídlený elf Posted: 15:17 28. Nov 2013 |
|
|
Ohledně statů jsem tu včera řešil něco podobného: viewtopic.php?f=16&t=6619přidělené je máš správně, ve výsledku ten bonus opravdu je jenom +2dex a -2str
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Okřídlený elf Posted: 15:25 28. Nov 2013 |
|
|
Aha mě nenapadlo že se do toho počítá i základní úprava z NWN, ok. Nicméně ty skill bonusy furt nejsou teda no.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Okřídlený elf Posted: 15:26 28. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Ty nejsou asi všude, draci je ještě včera neměli (dneska jsem nebyl ve hře).
_________________ .
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Okřídlený elf Posted: 15:27 28. Nov 2013 |
|
|
Skill bonusy bys měl dostat s nahozením 2. lvlu po odchodu ze startovní lokace.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Okřídlený elf Posted: 15:47 28. Nov 2013 |
|
|
Jsem založil novou kvůli těm bonusům jsem to měl špatně spočtené, nicméně ani po uvedení do světa kdy mě to hodilo do chrámu nemá skill bonusy, všechny skilly které by měli mít bonusu mají prostě hodnotu úpravy attributu na který se vážou.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|