|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 07:46 13. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Sveneld wrote: nomis_b wrote: .. a zlodej z nej taky udela sneakem reseto, protoze NASTESTI je tady TS nastavney, ze hide neprohlidne. no co ja vim tam myho SD prohlidne velka cast pritelicku od magu(vetsi lvl) a docela me stve ze "nejakej equipment" magu me odhali... (sem pro udelat bud hlidaci pritelicky anebo bojovy - bo proste to nejak omezit) - kdyz uz me neco odhali at je aspon hrac a ne "vybava" .... -to jen tak bokem...sice mimo tamto tema... no... SOUHLAS o tom omezovani pritelicku uz se tady nekde mluvilo. Ja jsem byl pro udelani nadherne male hracky, takoveho plysacka s 10HP a sirokym usmevem  Na Rp fajn a jinak na prd..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 09:14 13. May 2008 |
|
|
Co si pamatuji, tak když jsem hrál na Kandelábrii, tak mág nebo tuším i zaklínač mohli mít za přítelička jen vílu, havrana, takovýho toho motýlového dráčka a možná ještě netopýra. Druidi měli normálně na výběr totéž, co tady bylo v základu.
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 10:08 21. May 2008 |
|
|
chtěl jsem se zeptat, jaká je základní cena kůže z jezevce? myslím ta při nejnižším skillu stahování? esli je v richtiku, když jsem za 6 kůží, dvě masa a lektvoš dostal 85 babek...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 11:44 21. May 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: chtěl jsem se zeptat, jaká je základní cena kůže z jezevce? myslím ta při nejnižším skillu stahování? esli je v richtiku, když jsem za 6 kůží, dvě masa a lektvoš dostal 85 babek... 6 zl
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:22 21. May 2008 |
|
|
odvolávám co jsem řekl, ten laskavý muž mne krutě přeplatil 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:33 21. May 2008 |
|
|
ale houby  nepreplatil, podle toho co Ti dal mas skill okolo 40%, pri skillu 0 bys dostal nejakejch 48 zl ad lektvary, po resu by mely jit ty vyrobeny zas prodavat. Ale jen na prodejnim stolku, aby to nekdo neprodal nechtene.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 14:21 21. May 2008 |
|
|
melvik wrote: ale houby  nepreplatil, podle toho co Ti dal mas skill okolo 40%, pri skillu 0 bys dostal nejakejch 48 zl ad lektvary, po resu by mely jit ty vyrobeny zas prodavat. Ale jen na prodejnim stolku, aby to nekdo neprodal nechtene. nn, mam skill 1,8 (už se zase rozběhlo zvyšování, heč)... možná je chudák nějakej popletenej... dyť říkám, přeplatil, teda nevim kolik mi dal za ten lektvar, atkovej hezkej lektvar to byl, moc užitečnej 
|
|
Top |
|