|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
kafe
|
Post subject: VYŘEŠENO: Mizení těl - objevení se lootu + stahování Posted: 15:26 15. Dec 2013 |
|
|
Docela dlouho trvá, než se mrtvola "přepne" z obyčejné na stahovatelnou, případně zmizí tělo a na zemi zůstane loot.
_________________ Pijte mě.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Mizení těl - objevení se lootu + stahování Posted: 15:34 15. Dec 2013 |
|
|
kafe wrote: Docela dlouho trvá, než se mrtvola "přepne" z obyčejné na stahovatelnou, případně zmizí tělo a na zemi zůstane loot. Mně to přišlo spravené, ale třeba se to s posledními updaty změnilo.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Mizení těl - objevení se lootu + stahování Posted: 15:38 15. Dec 2013 |
|
|
Je to pomalejší, ale to nevadí.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Mizení těl - objevení se lootu + stahování Posted: 17:04 15. Dec 2013 |
|
|
Není to neuvěřitelně dlouho, jen to chvilku zabere a tak zpomalí žíznivou čáru 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Mizení těl - objevení se lootu + stahování Posted: 17:39 15. Dec 2013 |
|
|
Mě to přijde jen o ždibec delší než na ST.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kafe
|
Post subject: Re: Mizení těl - objevení se lootu + stahování Posted: 18:10 15. Dec 2013 |
|
|
Ono to především zdržuje u jedné, dvou potvor, když je člověk nechce nechávat ležet. Žíznivou čáru, alias mám-v-zadku-raketu lidi neřeším, ti na mrtvoly kašlou z principu, a jedou si dál, protože by jim spadly kouzla, xp/h, nebo kdo ví co.
_________________ Pijte mě.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Mizení těl - objevení se lootu + stahování Posted: 11:52 16. Dec 2013 |
|
|
Před nedávnem to zase bylo přesně opačně. Ihned po zabití šla potvora stáhnout. Myslím ale, že tohle zpomalení má něco do sebe (zvlášť, když stahování je pro většinu postav prakticky jediný možný zdroj příjmů) a vcelku se mi i líbí 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|