|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 11:31 19. Jan 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Shaman88 wrote: A máš to na všech sadách skriptů? protože ti familiaři používaj asi 3 různé sady. x2_*, standardní a pak jednu sadu co tam je přímo specifická některé familiary. Vsechny tyhle by mely vest na jasperes scripty a v nich je to vypodminkovany. Pokud vim, tak je to vzdy to ProceedMaster().
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 01:19 05. Feb 2014 |
|
|
Nemohl by přítelíček mít identické nastavení odporů, jako jeho majitel? Můj panter zase zkoušel sežrat někoho, kdo seslal temnotu.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 01:51 05. Feb 2014 |
|
|
To je chyba v nastavení temnoty, já si osobně myslím že temnota nesmí mít na featu hostile Action. Takže by se to mohlo upravit.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 01:57 05. Feb 2014 |
|
|
Já to považuji spíše za chybu přítelíčka... podle mě by neměl požírat družiníky, když ho nějaký omylem trefí plošným kouzlem. Rozhodně ne potom, co mu řeknu, aby přestal... neměl by mít jinak nastavené nepřátelství, než majitel.
Jestli upravit temnotu jako takovou, Shaman suď...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 02:01 05. Feb 2014 |
|
|
Caehan wrote: Já to považuji spíše za chybu přítelíčka... podle mě by neměl požírat družiníky, když ho nějaký omylem trefí plošným kouzlem. Rozhodně ne potom, co mu řeknu, aby přestal... neměl by mít jinak nastavené nepřátelství, než majitel.
Jestli upravit temnotu jako takovou, Shaman suď... Tak to vyzkoušejte s nějakým jiným plošným kouzlem, nějakým třeba kyselinovým mrakem nebo něčím takovým.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 10:01 05. Feb 2014 |
|
|
To nedělá jen temnota .. a nejsem si jist zda to dělaj jen plošná kouzla. Ja byl třeba na banditech, boss tam byl klerik. A uprostred boje (trval 30minut) přítelíček z ničeho nic šel po mě.. musel jsem ho odvolat.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 10:45 05. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Nejde z logu vyčíst po jaké akci? Musíme to lépe analyzovat.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 10:46 05. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Myrpa wrote: Nejde z logu vyčíst po jaké akci? Musíme to lépe analyzovat. Muzeme to otestovat... Jen bude asi terba DM aby testera zvednul... Edit: Tak log uz, bohuzel, nemam.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 11:27 05. Feb 2014 |
|
|
Z logu nevím.. ale z výpisu bojového to zjistit nejde. (log taky nemám, je to minimálně týden zpět už) Vím že mě se to nikdy předtím nestalo .. až u toho klerika bandity poprvé. Od té doby snad jen jednou .. ale musíte přítelíčka odvolat pak.
Co se týče mraků a těchto kouzel tak tam je problém jako na ST. Pet/summon do toho naběhne a hned vybehne - dokáže bojovat jen mimo to.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 11:56 05. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Shamane, tak já nastavim do dalšího haku tu tmu jako non-hostile, ne? Stejně jste tu vedli o tmě dlouhosáhlou diskuzi a konsensus z ní nebyl.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 12:10 05. Feb 2014 |
|
|
Jo zkus, nastav to ale ve feat.2da , určitě neměň nastavení ve spells.2da.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 12:19 05. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Z toho nejsem moudrý! Jako feat to má SD a Warlock, ne? Ale třeba Caehan nehraje ani jedno, podle mě, je to tak? Caehanovi to dělá kouzlo, ne?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 12:33 05. Feb 2014 |
|
|
Myrpa wrote: Z toho nejsem moudrý! Jako feat to má SD a Warlock, ne? Ale třeba Caehan nehraje ani jedno, podle mě, je to tak? Caehanovi to dělá kouzlo, ne? Pokud to dělá kouzlo tak vůbec není chyba v temnotě, protože kouzlo se neupravovalo. Takže v tom případě je chyba jasně v inteligenci potvor.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Čaroděj Přítelíček Posted: 12:34 05. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Shaman88 wrote: Myrpa wrote: Z toho nejsem moudrý! Jako feat to má SD a Warlock, ne? Ale třeba Caehan nehraje ani jedno, podle mě, je to tak? Caehanovi to dělá kouzlo, ne? Pokud to dělá kouzlo tak vůbec není chyba v temnotě, protože kouzlo se neupravovalo. Takže v tom případě je chyba jasně v inteligenci potvor. Na 100% slo o sesilane kouzlo. MOhu potvrdit.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|