Alrik wrote:
popravdě v RP strance věci je Meditace odpočinková činost jenž mi unavu měla zmirnit .... (pokud se na to dá nahližet jako na realnost), jinak omlouvám se že všude pišu své nazory a myšlenky
Druhý příspěvek je spam. Jsme v betě, tedy se chyby mají hlásit. Určitě si neber k srdci kritiku Pauluse, udělal jsi vše korektně a správně.
Máš to to samé, jako když se přišlo na to, že postihy za podtemno odstraní greater restoration, určitě se to někam nahlásilo, a pak používalo, protože se nic nedělo dlouho, tak to bude feature. To samé máš třeba kumulativní používání SKO do bonusu dodge +20.
Ohledně únavy mám stejnou zkušenost jako dark, meditací byla na chvili pryč, ale když jsem změnil několikrát lokaci, tak se vrátila. Nemám vysokou četnost zjištění, unavu i kvuli cvc hlídám jak oko v hlavě. Mimochodem na staré thalii šla unava taky zrusit restorací na chvili, což jsem dělal, když mne podemnáci po týdnu veznení vypustili s unavou na hranici smrti do divočiny. Ani mne nenapadlo, že by to byl bug, protože se to vždy vrátilo. Bral jsem to jako dočasný doping.
PS: Stejně se musím smát, že nějaký hráč dokáže vyčíst jinému, že hlásí chybu, kterou už on hlásil soukromě. Navíc míra zneužití je v případě této chyby spíše teoretická.