Barbar321 wrote:
Proč to rozebíráš dál? Řekl jsem, že pro mne je jako produkt ST dokonalý (jabko), pro někoho jiného může být dokonalá NT (hruška).
Jak třetí pozná, která hra je lepší? Když jednomu chutná jeden druh ovoce a druhmu druhé, těžko bude první druhého přesvědčovat o tom, že jeho ovoce je lepší. Hoď mi sem tedy (když už vlákno na mou prosbu nechcete uzavřít) aspoň příspevek, ve kterém haním NT a říkám pro všechny, že ST je lepší.
Prostě a jednoduše. Mě víc chutná jabko a ne hruška.
...a kromě toho, debatu na téma "co mi vadí na NT" mám už za sebou v jiných příspěvcích. Nemá cenu to vytahovat.
PS: nebude lepší toto vlákno tedy uzavřít? Informaci, co jsem potřeboval dostat jsem již dostal.
Rozebírám to zřejmě proto, že jsi mi dosud neodpověděl a doufal jsem, že by z tebe možná mohla vypadnout nějaká smysluplná připomínka, na kterou by se mohl vzít případně ohled, ale to se nestalo a pravděpodobně ani nestane, protože jsi jak papoušek a dokola opakuješ jen obecné plky a viditelně nic řešit nechceš, asi máš za cíl jen prudit a otrávit ostatní, které hra baví, protože tebe ne. Tak to na mě působí.