|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Zranění Posted: 01:02 07. Jun 2008 |
|
|
Zajimalo by mě, co ovlivňuje typ zranění(sečné, bodné, ...), které zbraň způsobuje. Vždy jsem vycházel z toho, že zbraň má xdx damage a tím to promě končilo, ale v poslední době, podle toho co jsem četl na foru, začínam mít pocit, že to ovlivňuje víc než jsem si myslel.
A má to nějakou souvislost s tím, že když se snažím zranit různé nehmtné bytosti(alip, stín, ...), tak má zbraň je neúčinná? - další věc o které nevím co to ovlivňuje a čím to je.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zranění Posted: 01:30 07. Jun 2008 |
|
|
fyzický zranění se dělí na bodný (piercing), sečný (slashing) a tupý (bludgeoning) bodný má kudla, kraťas, rapír, kopí, luk a kuše tupý maj kladiva, palcáty a cepy sečný meče delší jak krátkej, sekery, kukri, srp
některý zbraně by měly dávat kombinovaný ale to buguje - kosa bodný + sečný, řemdih tupý + bodný
vliv to nemá na nic, akorát že některý potvory maj na některý druhy zranění redukce
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Zranění Posted: 01:58 07. Jun 2008 |
|
|
Diky, začínal jsem v tom hledat buhví co, ale nakonec je to vlastně to, co jsem si myslel původně.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Zranění Posted: 11:25 07. Jun 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
samozřejmě zranění ovlivňuje i síla, k dmg se přičítá její modifikátor
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Zranění Posted: 12:05 07. Jun 2008 |
|
|
Jasně, mě nebylo jenom jasný co ovlivňuje typ zranění. Já hrál x let D&D 3.5 na papíře, takže základní pravidla si docela dobře ještě pamatuju, i když už to je taky nějaká doba zpátky, ale na ten typ zranění sme to myslim nehráli, tak mi to nějak nebylo přesně jasný.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Zranění Posted: 00:43 08. Jun 2008 |
|
|
Phantorris wrote: Jasně, mě nebylo jenom jasný co ovlivňuje typ zranění. Já hrál x let D&D 3.5 na papíře, takže základní pravidla si docela dobře ještě pamatuju, i když už to je taky nějaká doba zpátky, ale na ten typ zranění sme to myslim nehráli, tak mi to nějak nebylo přesně jasný. na papire to stejne bylo nej!!!!!!! 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Zranění Posted: 06:56 08. Jun 2008 |
|
|
danielfojt wrote: na papire to stejne bylo nej!!!!!!!  Bylo, bohužel čas jde dál.....a teď je nejlíp na Thalii 
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Zranění Posted: 00:07 09. Jun 2008 |
|
|
Phantorris wrote: danielfojt wrote: na papire to stejne bylo nej!!!!!!!  Bylo, bohužel čas jde dál.....a teď je nejlíp na Thalii  jj mas pravdu ted uz zbyva jen thalie,ale nekdy je to fakt super,ale pairek me chybi:) 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|