Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:49 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Cleric - regen - VII.kruh
PostPosted: 18:50 03. Mar 2014 
Bůh
 Profile

pavad wrote:
kucik wrote:
Kouzlo má teď špatný spellscript. Bude opraveno až s dalším updatem haků.
Diky kuciku.

Darkvision, Radim wrote:
... srozumitelne hlaseno... ... atd

Muj pohled na celou problematiku
Prectu si predmet topicu co vypada ze je chyba kouzla: Predmet topicu je "Cleric - regen - VII. kruh"

Hledáš chybu podle názvu topicu, ne podle prvního příspěvku?

Kouzlo "regen" neznam, pri hledani nedohledam. Divam se na odkaz - odkaz je vadny.

V prvním příspěvku je hned jasně uvedeno o jaké kouzlo se jedná - je to překopírované z tohoto/vašeho fora. Odkaz je vadný, protože vy ho máte vadný.

Takze co vim? Ze mam kouzlo jehoz trvani je spatne. Zkousim hledat neco co se jmenuje tak ze ma "regen" v nazvu skriptu (dle repozitare) a zaroven je klericke (zda patri klerikovi uz z repozitare tak lehce nezjistim, musim se divat do 2da).

Takže kdyby sis přečetl první příspěvek, věděl bys že chyba se týká kouzla Regenerate (spell) - v závorce máš ještě uvedeno že je to spell. Jako dodatek víš že je to na sedmém kruhu. A další dodatek víš že to je kouzlo klerické.

Vypadne mi kouzlo "Monstrous regeneration". Ano, neni na VII kruhu, ale s kouzly s pozici kouzel se na NT hybalo, tak nejsem prilis prekvapen. Naleznu skript - trvani ma spravne.

Kdybys četl první příspěvek, věděl bys že se to týká kouzla Renegerate nikoliv kouzla Monstrous regeneration.
Není těžké otevřít forum (tak jako jsem to musel udělat ja a ověřit jak dlouho podle fora ma trvat, taky jsem si ověřoval zda je na správném kruhu) a podívat se.

Ptam se tedy na mozne eventuality:
1) zda je o spravne nalezene kouzlo a (správné kouzlo máš stále a pořád uvedeno v prvním příspěvku)
2) zda neni cil low-lvl, ktery by trvani zredukoval. (kdyby cil byl low lvl, bylo by to uvedeno v prvním příspěvku)

Odpovedi na mou snahu o dohledani je darkvisionuv prispevek, kde me poucuje o znalosti rimskych cislic (zpusobem pro idiota). Posleze mi rekne prvni relevantni informaci: ze nejde o "Monstrous regeneration". Pokracuje s druhou relevantni informaci ze to sesilal sam na sebe. Aby se zacal navazet do me (a dalsich lidi, pouzil ukazovaci zajmeno mnozne "vas") jak asi my sesilame na lowliky a proc, mezi radky se sdelenim jaka jsme prasata.

Ano byl jsem velice vytočen. Jasně jsem definoval chybu že by to pochopil i člověk co nwn nehraje. Ty ho hraješ a dával si mi další otázky, při tom stačilo, kdyby sis přečetl první příspěvek. CELÝ.
Alespon nelzi, hned první příspěvek udává název kouzla.
Ano, protože kdybych to seslal na někoho jiného, bylo by to v prvním příspěvku.
Tohle si vyřid s Katem. Ten mi to vnukl do hlavy svým příspěvkem, který pak raději smazal.

Po takovemto gambitu stisknu zuby a zkusim dohledat skript co ma v nazvu "regenerate". Naleznu jej - ale taktez ma spravne trvani.

V mezicase si prectu dalsi navazeni do meho snazeni. Takze si reknu ze mi to za nervy nestoji a odkladam skripty a jdu delat neco jineho.

Zaver/pouceni: co mi neskonci v ukolnicku nebo co si nevyberu sam, na to odted kaslu

Můžeš jak chceš kopat kolem sebe, ale celé to vzniklo díky Tobě. Opravdu nemám pocit, žes ze mě udělal debila, který neumí nahlásit chybu....

edit:
Tak jako Ty si ztratil chut na tom dělat, já zas ztratil chuť nějaké chyby vůbec hlásit..

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Post subject: Re: Cleric - regen - VII.kruh
PostPosted: 19:14 03. Mar 2014 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Zamčeno. Podforum slouží k řešení chyb, ne k napadání členů týmu.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]