|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
May
|
Post subject: SMAZAT: NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:01 19. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Prosím o vytažení z podsvětí postavy Kethszia a Vuradusch Sharain kterého má postava Kethszia chtěla oživit na požádání pošlu screen který vše dokládá nejde mi sem přidat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:02 19. Jun 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A co přesně se stalo? Z předmětu ani popisu jsem to nepochopil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:03 19. Jun 2014 |
|
|
To vypadá na zblbnutí frakce dole, což jsem odtušil z následného výše.
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:05 19. Jun 2014 |
|
|
Tahle chyba tuším byla už na ST nějaký čas. Jsou to špatně nastavené, nebo nějak rozhašené frakce. NPC se prostě utrhnou, začnou se navzájem vybíjet (hosté v hospodě, hosty v hospodě, gardisti stráže a společně pak obyvatele atd.). Teď jsou asi nebezpeční i hráčským postavám.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:05 19. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: A co přesně se stalo? Z předmětu ani popisu jsem to nepochopil. Přišla jsem do chrámu oživit tu druhou postavu jenže jak mile kněžka začala čarovat vrhli se na ní jiná NPC a tohle se děje po celém podtemnu jen tentokrát zaútočili i na mě.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:06 19. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Goran wrote: Tahle chyba tuším byla už na ST nějaký čas. Jsou to špatně nastavené, nebo nějak rozhašené frakce. NPC se prostě utrhnou, začnou se navzájem vybíjet (hosté v hospodě, hosty v hospodě, gardisti stráže a společně pak obyvatele atd.). Teď jsou asi nebezpeční i hráčským postavám. Ano přesně jak Goran popisuje jenže seslali jakýsi chapadla a ty dostali i mě.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:15 19. Jun 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
May wrote: Goran wrote: Tahle chyba tuším byla už na ST nějaký čas. Jsou to špatně nastavené, nebo nějak rozhašené frakce. NPC se prostě utrhnou, začnou se navzájem vybíjet (hosté v hospodě, hosty v hospodě, gardisti stráže a společně pak obyvatele atd.). Teď jsou asi nebezpeční i hráčským postavám. Ano přesně jak Goran popisuje jenže seslali jakýsi chapadla a ty dostali i mě. Evard's black (spiked) tentacles (of forced intrusions). Nehezky zpusob smrti... http://oots.wikia.com/wiki/Evan%27s_Spi ... _Intrusion
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:21 19. Jun 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha. Že by mělo kouzlo špatně nastaveno hostile setting? Co ona to sesílá? Resurection, nebo raise dead? Leda by nějak něčim zasáhla jiné NPC.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:45 19. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Aha. Že by mělo kouzlo špatně nastaveno hostile setting? Co ona to sesílá? Resurection, nebo raise dead? Leda by nějak něčim zasáhla jiné NPC. Máš na Mailu sreen toho co se přesně stalo.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:45 19. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jinak nemohl by mě tedy někdo vytáhnout z podsvětí? 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 14:58 19. Jun 2014 |
|
|
Občas blbla na ST stráž v aréně, nebo správce a stráž v dílně, ale o chrámu a špatných frakcích slyším prvně, a to jsem tam zvedal kdekoho...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 16:02 19. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bahnak wrote: Občas blbla na ST stráž v aréně, nebo správce a stráž v dílně, ale o chrámu a špatných frakcích slyším prvně, a to jsem tam zvedal kdekoho... No fakt mám screen kterej to dokládá jen mi sem nejde dát.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 16:29 19. Jun 2014 |
|
|
Tenhle problem jsem nastartoval ja už podruhé. Průběh je nasledující: Vtělení se do NPC v hospodě podtemnu, opuštění lokace, návrat = Revoluce. Po návratu se a frakce poblbnou a jakmile pak někdo vstoupí do jiné lokace v podtemnu tak se stane totéž...
EDIT: Je to jenom u mě nebo i ostatní vidí? Že tenhle příspěvek napsal Bahnak??? Btw jsem Sielencer, ale v prispevku vidim ikonku i jmeno Bahnaka a na foru vidim taky že poslední reagoval Bahnak...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 16:53 19. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bahnak wrote: Tenhle problem jsem nastartoval ja už podruhé. Průběh je nasledující: Vtělení se do NPC v hospodě podtemnu, opuštění lokace, návrat = Revoluce. Po návratu se a frakce poblbnou a jakmile pak někdo vstoupí do jiné lokace v podtemnu tak se stane totéž...
EDIT: Je to jenom u mě nebo i ostatní vidí? Že tenhle příspěvek napsal Bahnak??? Btw jsem Sielencer, ale v prispevku vidim ikonku i jmeno Bahnaka a na foru vidim taky že poslední reagoval Bahnak... Jo přesně tenhle problém. A vidím tě jako Bahňaka taky.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy. Posted: 13:57 21. Jun 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Mohl by mě prosím někdo vytáhnout z toho podsvětííí?
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|