|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: NPC neodpovidajici realiim? Posted: 23:30 02. Jul 2008 |
|
|
U hrabete Lacranta, se zase pise o smrti Sira Bertrama, ktery ale myslim stale uci v Juanine chramu. Dokonce u samotneho Sira Bertrama se pise o smrti Sira Bertrama a je zminen mistr Chorius - takze tak by se ta postava ted zrejme mela jmenovat.
Mozna jsem to jen spatne pochopil, ale mozna mela tato npc byt po wipu nahrazena jinymi a nestalo se tak.
EDIT: arcimag Lucianus je zrejme v poradku, asi jsem se prehledl.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: NPC neodpovidajici realiim? Posted: 00:09 03. Jul 2008 |
|
|
Maja, korenarka v Karatha - vychodni brana prodava boty a plaste navzdory svemu jmenu a tomu, ze uci carodeje. Nevim, zda je to vylozene chyba, mozna si tak vydela proste vic.  I kdyz hned vedle stoji krejci Mintri, tak aby se nepoprali. To by pro krejciho nemuselo dopadnout dobre. I kdyz gnomi dobrodruh a cestovatel vs ucitelka carodeju.... hmmm to by mohlo byt zajimave. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: NPC neodpovidajici realiim? Posted: 09:29 03. Jul 2008 |
|
|
LDamian wrote: Maja, korenarka v Karatha - vychodni brana prodava boty a plaste navzdory svemu jmenu a tomu, ze uci carodeje. Nevim, zda je to vylozene chyba, mozna si tak vydela proste vic.  I kdyz hned vedle stoji krejci Mintri, tak aby se nepoprali. To by pro krejciho nemuselo dopadnout dobre. I kdyz gnomi dobrodruh a cestovatel vs ucitelka carodeju.... hmmm to by mohlo byt zajimave.  normálně nebo jenom teď? včera jsem jí nachytal jak stojí kus mimo své stanoviště, až u sloupu. mohl by to být stejný případ jakos Theogilem v ivorské hospodě, kde prodával jídlo a pití... Rejty tenkrát vysvětloval, že záleží na místě kde stojí a podle toho se obchodníkovi přiřadí nejbližší obchod, takže ho tenkrát Theogil sebral Krkovičkovi a možná i teď Maja krejčímu...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: NPC neodpovidajici realiim? Posted: 11:13 03. Jul 2008 |
|
|
To LDamian - Díky za upozornění. Zdá se, že při powipové změně NPC jsem napsal popisek, upravil a vyměnil figurku, ale zapomněl jsem na to nejdůležitější - napsat její jméno. To docela kazí dojem, co?  Sir Bertram již samozřejmě sto let nežije, zemřel jako oběť v boji s drowy....stejně tak nebyl u soudu on, ale mistr Chorius. Ten sálodlouhý popisek je pravdivý, jeho nástupcem má být skutečně umírněný MISTR CHORIUS. Poprosím tedy Rejtyho, aby to jméno přepsal, když už má rovnou přístup k modulu - mělo by to být hned hotovo, snad název je vše potřebné. P.S.: Sem si teď ve svém modulu, v němž jsem přetvářel Karathu, všiml, že tam mám Juanin chrám dobře a vše do sebe zapadá, sir Bertram je mistrem Choriem.  Zvláštní. Jakoby jej někdo potom nahradil proslulou mrtvolou.  Ten můj má mít knírek a světle hnědé vlasy. Ještě se podívám do hry, co vše se liší. Podivné.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: NPC neodpovidajici realiim? Posted: 11:40 03. Jul 2008 |
|
|
Tak potvrzeno, pajdulák je úplně mimo, kromě jména má hlavu stejnou jak Decarius .  Možná jej někdo v chybném domnění upravil a vrátil, ale hrabě Lacarant žije, zatímco jeho přítel zemřel. To je fakt. Každopádně je současný stav nesmysl, takže poprosím kohokoliv s přímým přístupem k modulu, aby sira Bertrama upravil takto, je to otázka pár kliknhutí (přijde mi tohle zaúkolování pro všechny snazší než kamsi posílat celou už dávno hotovou lokaci ):
- vyměnil mu hlavu za palici č. 015 - vlasy mu nastavil na světle hnědou, t.j. ta úplně první barva v paletě, tedy v levém horním rohu. - barva kůže je nahoře druhá zleva, to asi zůstává? - portrét má mít lidský 05, ten typický dobrácký kněz - a hlavně: přejmenoval sir Bertram na Mistr Chorius (Chorius jako chorál, jako choroba... ), zelená barva učitele zůstává
Toť vše. Díky za rychlou úpravu-opravu a do té doby, než to bude, sira Bertrama prostě berte jako Choria (podle popisu), žádné promlouvání s duchy netoleruju. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: NPC neodpovidajici realiim? Posted: 14:25 03. Jul 2008 |
|
|
No moment!! Tak za tohle chci za BUa od DM tymu kompenzaci!!  Chces rict, ze spravne me misto toho despoty, toho fanatika, toho... sto let mrtveho Sira Bertrama mel ucit nekdo umirneny a je chyba, ze to tak nebylo?! Vis vubec kolik kvuli tomu BU vytrpel? Musel mimo jine snaset pokrikovani typu - "ucil jsem uz tvyho tatu mladej a ty ses stejnej blbec jako on, ty to nikam nedotahnes!!"  Tsss a BU na sebe necha pokrikovat od sto let stare zombie.. *krouti hlavou* Jinak je fakt, ze mi to bylo divne uz na tom soudu... 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: NPC neodpovidajici realiim? Posted: 19:45 03. Jul 2008 |
|
|
Vdaka ze si taketo veci vsimate, ked niekto objavite podobnu nezrovnalost tak to prosim nahlaste, tak isto aj nake rastlinky divne pripadne levitujuce stromy, kamene, kvety a podobne veci, alebo nieco ine co by niekde byt nemalo. Tiez sme len ludia a obcas sa takato chybicka vloudi a vase upozorneni pomoze k jej naprave. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|