|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: OPRAVENO: stahování kůží Posted: 15:05 18. Jan 2015 |
|
|
Stahování kůží přestalo po poslední upravě fungovat u jezevců, divokých psů, hadi a hadovky , a u vos u obřích vos alespon u některých tedy skoro u všech. Další nevím které ještě stahovat nejdou , nebyl jsem všude. Je to záměr? nebo bug?
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 15:59 18. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Jachym wrote: Stahování kůží přestalo po poslední upravě fungovat u jezevců, divokých psů, hadi a hadovky , a u vos u obřích vos alespon u některých tedy skoro u všech. Další nevím které ještě stahovat nejdou , nebyl jsem všude. Je to záměr? nebo bug? Je to záměr, necháváte válet kůže, tak kůže nebudou.. jestli budu dál nacházet hlušinu a krumpáče, tak nepujde ani těžba!
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 16:04 18. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
karolina wrote: Jachym wrote: Stahování kůží přestalo po poslední upravě fungovat u jezevců, divokých psů, hadi a hadovky , a u vos u obřích vos alespon u některých tedy skoro u všech. Další nevím které ještě stahovat nejdou , nebyl jsem všude. Je to záměr? nebo bug? Je to záměr, necháváte válet kůže, tak kůže nebudou.. jestli budu dál nacházet hlušinu a krumpáče, tak nepujde ani těžba! Je-li tomu tak, tak to není dobré řešení. To by se pak mohl zakázat i loot drobností, který čas od času nacházím. Pavad to může potvrdit, naposledy jsem našel bordel právě s ním. Samozřejmě mi to vadí, protože to určitě nepomáhá dobrému chodu serveru. Tací hráči, kteří to dělají jsou "čuňata". Řešení je, zanést to do pravidel a dávat za to těžké tresty. Tedy, doufám, že je to jedno z řešení.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 16:19 18. Jan 2015 |
|
|
seveřan wrote: karolina wrote: Jachym wrote: Stahování kůží přestalo po poslední upravě fungovat u jezevců, divokých psů, hadi a hadovky , a u vos u obřích vos alespon u některých tedy skoro u všech. Další nevím které ještě stahovat nejdou , nebyl jsem všude. Je to záměr? nebo bug? Je to záměr, necháváte válet kůže, tak kůže nebudou.. jestli budu dál nacházet hlušinu a krumpáče, tak nepujde ani těžba! Je-li tomu tak, tak to není dobré řešení. To by se pak mohl zakázat i loot drobností, který čas od času nacházím. Pavad to může potvrdit, naposledy jsem našel bordel právě s ním. Samozřejmě mi to vadí, protože to určitě nepomáhá dobrému chodu serveru. Tací hráči, kteří to dělají jsou "čuňata". Řešení je, zanést to do pravidel a dávat za to těžké tresty. Tedy, doufám, že je to jedno z řešení. nomis_b wrote: Predmety polozene na zem zpomaluji server. Pokud mate tedy neco navic, napr: maso, kuzi, vytezene suroviny atd.
prosim :
UKLADEJTE TYTO PREDMETY DO VECI S INVENTAREM !!
tedy: truhel, beden, ale i pozustatku a pod.
JAKYKOLIV PREDMET NA ZEMI ZPOMALUJE SERVER A DELA PAK LAGY !
Nicite si tim hru sami sobe. Kdyz nekdo da do jedne jeskyne 100 predmetu na zem, pak se divte, ze to furt pada. DenGrasse wrote: Upozornění!
Jelikož jistí jedinci nehledí na zásady slušného chování na serveru a nechávají za sebou poházené kůže všude možně, přičemž je stahují za účelem tréninku dovednosti, bude každému, kdo takhle zasviní server, strženo 100 a více craftových bodů stahování. Pokud je vám jedno, že zatěžujete server a ten pak padá, snad si tohle zapamatujete. Není nic těžkého to po sobě uklidit. To s těma kůžema byl pouze pokus o trolling v souvislosti s dnešníma nalezenýma odpadkama.. když se někomu nevejde velký krumpáč, tak si doprkýnka berte malej!
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 17:03 18. Jan 2015 |
|
|
Co vídám nejčastěji válet na zemi jsou střepy. Ty by se podle mě mohly uplně zrušít, jaký mají význam ? Nebo jim změnit váhu na 0.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 17:13 18. Jan 2015 |
|
|
No , co tak dát do měst a do vesnic odpadkové koše? Já nic neviděl , žádnej koš a ne každý má s sebou lopatu . Toto se tu řeší už sedm let ,na ST se koše už všude dali co vím tak jistě byli v Ivory a v Karathe a tuším i v Doubkově a Tartenu. Ale na toto téma už rezignuji. Překvapuje mne , že někteří mají tak obrovskou pravomoc , že mohou klidně zasahovat do craftu, vždyt jezevec je uplně první co nováček stahne a může usušit . No ale co mne vyvedlo uplně z míry je změna hornictví , já to prostě nechápu. Trochu jsem z této změny mimo , je vůbec nějaý záměr? Nějaký koncept nebo se to hází hala bala. Nemohu psát konkrétně , poněvadž bych prozrazoval IC informace. Neustálé provádění úprav úpravy a uprava na upravu umožní vznik děr v systému .
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 17:32 18. Jan 2015 |
|
|
Jachyme nechápu proč každý tvoje hlášení čehokoliv zní tak hrozně útočně, proto jsem odpověděla jak jsem odpověděla. Košů je až až, nebudu dávat koš do každé lokace, to jako pardon, dokonce jsou i v některých jeskyních hromady nepořádku s ooc popisem že slouží jako odpavkový koš, co víc mám dělat? v každé osadě je minimálně jeden. Stěžujete si, že laguje server a přitom za sebou necháváte bordel. Jak chceš, jak někde někoho načapu s bordelem za zadkem, dávam report dmkům o strženít těch xpů ze stahování nebo těžby.
To že nejde stahování je chyba, kucik chtěl odlehčit serveru v načítání a od lagů tak přemístil kůže mimo něj, nepočítalo se s tím, že nebude fungovat.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 17:38 18. Jan 2015 |
|
|
Platí tedy, že zakopávání bordelu lopatou je stále v pořádku, jak to platilo na ST?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 17:39 18. Jan 2015 |
|
|
Barbar321 wrote: Platí tedy, že zakopávání bordelu lopatou je stále v pořádku, jak to platilo na ST? Ano.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: stahování kůží Posted: 17:43 18. Jan 2015 |
|
|
S těmi koši to mohu potvrdit, na začátku Thalie se objevovaly jako houby po dešti, když je tam karolina rozmísťovala... když není koš, obvykle je poblíž alespoň kontejner nebo něco podobného, když není to, noste si lopatu... váží půl libry, to vás neubude.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|