|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: VYŘEŠENO: Summoni Posted: 17:12 26. Sep 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Summoni nejdou odvolat.
Mohu mit povolanych vic summonu zaraz (aktualni stav po pokusu: 3 ks + familiar).
Edit: Lekarny neleci summony.
Edit2: Summoni (elementalove) maji nad sebou jine nazvy. Napriklad "su_el_vo_07"
Edit3: Meditace summony neodvola.
Edit4: Po zabitych summonech zustavaji mrtvolky. Jdou nakliknout a porad v lokaci zavazeji. Inv jim nakliknout nejde.
Edit5: Tak pri vyvolani summona (k jiz existujicimu) se ukaze graficky efekt odvolavani "stareho" - jen to odvolani neni zrealizovano.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
Last edited by pavad on 17:40 26. Sep 2014, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 17:22 26. Sep 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
A vyvolávají se i místo jiných, např lítého pavouka (Jo a dal jsem jich 6  ) Po relogu se utrhnou od postavy nicméně zůstávají v lokaci jako neutrální. Opravuju : Nejsou v partě ale pravým kliknutím na ně jdou ovládat 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 17:28 26. Sep 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Lítý pavouk už není. Jsou komplet noví summoni. Asi jsme to zapomněli dát do novinek.
Na neodvolávání se podívám, ale už nevim, co tenhle problém způsobovalo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 16:56 03. Oct 2014 |
|
|
Může někdo ozkoušet ohnivého elementála 4. kruhu? Jestli jde povolat, odvolat, fungujou scripty a tak?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 20:10 03. Oct 2014 |
|
|
Kouzlo dismissal nefunguje, odvolani nefunguje, stackujou se, ohnivý už konečně zase má imku na oheň, mrtvoly stále na zemi
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 11:33 30. Jan 2015 |
|
|
Včera jsem zkusil vyvolat elementála a nezobrazuje se. Ikonka v pořádku, vedle postavy se ale objevilo jen jméno. Před týdnem to bylo v pohodě.
Má ještě aktuálně někdo ten samý problém?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 11:44 30. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Barbar321 wrote: Včera jsem zkusil vyvolat elementála a nezobrazuje se. Ikonka v pořádku, vedle postavy se ale objevilo jen jméno. Před týdnem to bylo v pohodě.
Má ještě aktuálně někdo ten samý problém? Potvrzuju.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 12:08 30. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: Potvrzuju. Dle mych pozorovani se tohle stava nahodne. POkud je nejaka korelace, tak snad pouze v lazich. Je to stejny bug jak s neviditelnym NPC. Onen summon bojuje (nebo v boji zevluje) zcela stejne jako jeho viditelny protejsek. Navic se stane ze jej nevidi caster, ale dalsi PC pobliz ano. Tzn. IMHO problem neni na serverove strane.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 12:23 30. Jan 2015 |
|
|
pavad wrote: karolina wrote: Potvrzuju. Dle mych pozorovani se tohle stava nahodne. POkud je nejaka korelace, tak snad pouze v lazich. Je to stejny bug jak s neviditelnym NPC. Onen summon bojuje (nebo v boji zevluje) zcela stejne jako jeho viditelny protejsek. Navic se stane ze jej nevidi caster, ale dalsi PC pobliz ano. Tzn. IMHO problem neni na serverove strane. Kucik promazával haky, takže tak.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 13:24 30. Jan 2015 |
|
|
No jo, ale tohle je hlášený předtim, než jsem promazal haky s potvorama.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 13:33 30. Jan 2015 |
|
|
kucik wrote: No jo, ale tohle je hlášený předtim, než jsem promazal haky s potvorama. Aha, tak mě se to začlo dít dneska poprvé,tak mě to zmátlo.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 13:39 30. Jan 2015 |
|
|
karolina wrote: kucik wrote: No jo, ale tohle je hlášený předtim, než jsem promazal haky s potvorama. Aha, tak mě se to začlo dít dneska poprvé,tak mě to zmátlo. Mě právě taky. Včera večer se mi to stalo i po opakovaném seslání. Dříve hlášená chyba byla již odstraněna a minimálně do konce minulého týdne fungoval tento summon jak má.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 14:09 30. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Barbar321 wrote: Dříve hlášená chyba byla již odstraněna a minimálně do konce minulého týdne fungoval tento summon jak má. Ja jej mel neviditelneho v prubehu minulych 2-3 tydnu tak cca 5x. Tzn. nevidim to na problem s aktualni zalibou kucika v mackani klavesy DEL.
|
|
Top |
|
Decka
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 14:51 30. Jan 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Onehdá tu šaman psal, že by to mohly dělat DDS textury, čemuž bych i věřil, takže to by stálo uřčitě za omrknutí a otestování.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|