|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Tessie
|
Post subject: Nejde se přihlásit Posted: 15:38 30. Jan 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím Mám problém, nejde se mi přihlásit, všechno mi nejprve najede normálně, ale když pak vejdu do portálu tak se to zasekne a nepustí mě to. (Karatha-Střední město) asi zaseklá postava v systému .. lokace normálně načítala před pádem .. na postavě Pomněnka
_________________ Poměnka - Malá veselá víla, často bývá dětinská Sardel Senei - Přátelská blondýnka - elfka Tara Wayen - Samotářská rudovláska, s dračí krví.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 15:41 30. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Uf, takže přihlásit se jde, ale nejde padá lokace při načítání středního města - tedy chrámové čtvrti..no tam se nemáte odlogovávat.... Když napíše, že se nejde přihlásit bude to řešit kucik, když napíšeš, že potřebuješ vytáhnout postavu, tak ti ji vytáhne nějaké DM...
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 15:46 30. Jan 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Buď ať tě DM zkusí portnout jinam, nebo počkej po restartu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tessie
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 16:01 30. Jan 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Buď ať tě DM zkusí portnout jinam, nebo počkej po restartu. šlo o spadnutí hry a restat serveru nepomahá ... už to tak je asi 3 dny
_________________ Poměnka - Malá veselá víla, často bývá dětinská Sardel Senei - Přátelská blondýnka - elfka Tara Wayen - Samotářská rudovláska, s dračí krví.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 17:08 30. Jan 2015 |
|
|
Skus založit novou postavu, dojít do dané lokace a aniž bys ukončovala NWN odlognout ze serveru a přilognout za Pomněnku.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Tessie
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 17:22 30. Jan 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
kokosak wrote: Skus založit novou postavu, dojít do dané lokace a aniž bys ukončovala NWN odlognout ze serveru a přilognout za Pomněnku. Tak jo zkusím to  Děkuji za pomoc 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 18:01 30. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Když to nepujde, tak bud počkat na restart, nechodit přes potrál a počkat až tě portne DM, nebo se s nějakým ochotným domluvit dnes a logovat stále do kola dokud tě nezachytí při načítání a neportne jinam.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 18:19 30. Jan 2015 |
|
|
Jak píše Kokosak
To se mi děje taky... Stávalo se mi to v prahvozdu před vchodem ke Gorilam Schodilo mi to cele nwn, pokud to nešlo za dannou postavu prelogl jsem, odhlasil a znova za postavu první A šlo to
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Tessie
|
Post subject: Re: Nejde se přihlásit Posted: 00:25 31. Jan 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
radekdnb wrote: Jak píše Kokosak
To se mi děje taky... Stávalo se mi to v prahvozdu před vchodem ke Gorilam Schodilo mi to cele nwn, pokud to nešlo za dannou postavu prelogl jsem, odhlasil a znova za postavu první A šlo to Už mi to jede  děkuji za pomoc 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|