|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 11:27 07. Mar 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To by slo, ale ony se ty postavy stejne spatne okem/mysi pocitaji.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 11:30 07. Mar 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: To by slo, ale ony se ty postavy stejne spatne okem/mysi pocitaji. Kdyz jsem se potykal s takovymito druhy nazvu souboru (kolegyne v praci) - tak zmena mezer na podtrzitka, copy->paste do nejakeho txt editoru, umazaval jsem ony podtrzitka a pocital. VYhoda podtrzitek je, ze si je nespletes s vkopirovanym tabelatorem/mezerou ze zobrazeni www stranky. IMHO pokud je nekdo schopen naplacat do sveho uctu vice jak jednu takovou "mezernikovou" postavu - tak at si po sobe uzije i uklid. Priste se rozmysli nez takoveto vylomeniny bude delat (aneb davam prednost cilene vychove nez uklizeni po nekom, bohuzel bez edukativnich nasledku).
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 20:00 08. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Mám dotaz... Jak je možný, že mi na jednom účtu postavy smazat šli a na dalším ne?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 21:00 08. Mar 2015 |
|
|
Zkus trochu vic popsat problem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 23:48 08. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Zkus trochu vic popsat problem. Mám dva Účty. Jeden účet se jmenuje May a název toho druhého ti pošlu PM. Na účtu May, jsem klikla podle instrukcí na smazat a skutečně se to smazalo po restartu, ale na tom druhém účtě postavy zůstaly a to jsem postupovala úplně stejně.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 00:11 09. Mar 2015 |
|
|
Opraveno.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 02:11 09. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Opraveno. Znamená to že mi to teďka půjde i na tom druhým účtu normálně?
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 07:33 09. Mar 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
May wrote: kucik wrote: Opraveno. Znamená to že mi to teďka půjde i na tom druhým účtu normálně? Ne, píše opraveno, protože si doma opravil střechu.. 
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 08:05 09. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
karolina wrote: May wrote: kucik wrote: Opraveno. Znamená to že mi to teďka půjde i na tom druhým účtu normálně? Ne, píše opeaveno, protože si doma opravil střechu..  Tebe jsem se neptala draha.  Vlastne nikdy jsem se te na nic neptala a vzdycky prave od tebe dostanu odpoved. Zarazejici...
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 11:57 09. Mar 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
No jo, pak ale necekej, ze ti na ty tvoje pekelný otázky odpoví kdokoliv jinej... Obzvláště kucik si s tvým mazanim postav jtul uz víc než je na jednu hlavu zdrávo, tak pochybuju, ze bude odpovidat na otázky, kdy staci aby sis presedla a dojde ti,co znamená, ze je opraveno...
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 12:16 09. Mar 2015 |
|
|
May wrote: kucik wrote: Opraveno. Znamená to že mi to teďka půjde i na tom druhým účtu normálně? Ano, to znamená, že je to opraveno a že to už půjde i na druhym účtě.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Smazání postav Posted: 12:27 09. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
karolina wrote: No jo, pak ale necekej, ze ti na ty tvoje pekelný otázky odpoví kdokoliv jinej... Obzvláště kucik si s tvým mazanim postav jtul uz víc než je na jednu hlavu zdrávo, tak pochybuju, ze bude odpovidat na otázky, kdy staci aby sis presedla a dojde ti,co znamená, ze je opraveno... Ber to tak, že si můžeš škrtnout jméno na seznamu těch který "musíš ukáznit". Myslím, že to pro nás obě bude příjemná změna co myslíš?  Nerada bych ti zavařila tvojí "zdravou hlavu" či jak.  Mimochodem SPAM je vedle. Nebudeme to tu kucikovi tapetovat, že ne? 
|
|
Top |
|