|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: Vyřešeno: Kouzlení přes krohové menu nebo přes lištu Posted: 17:46 18. Mar 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Nevím uplně jak to pochopitelně vysvětlit. Pokud si připravím "stejné" kouzlo v prodloužené a neprodloužené verzi, ukazuje se mi v kruhovém menu pouze jako kouzlo neprodloužené o okruh výše. Abych mohla dosáhnout na zbylá kouzla prodloužená,musím ho vyhodit z knihy kouzel a pak se mi ukážou kouzla prodloužená (zkoušena na kouzlu Regenerace)
Pokud dám prodloužené kouzlo na lištu (konkrétně to byla hradba mečů), po restartu nejde sesílat, hlásí, že jsou vyčerpána použití. Musím kouzlo z lišty vyhodit a dát ho tam znova nebo kouzlit přes kruhové menu.
Není to nějaká obr chyba, ale je trochu otravné a nejsem si vědomá, že by se toto dělo na ST.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Kouzlení přes krohové menu nebo přes lištu Posted: 19:02 18. Mar 2015 |
|
|
já jsem ted nehrála a používám prodloužená ale mívala jsem tam obě. to kratší ve svém kruhu a prodloužené o kruh výše bych teda mohla lognout a vyzkoušet jestli mi to taky dělá. já nevím jestli mám hradbu mečů ale spíš takové ty nože ale ty nešli, místo nich byla plazivá zhouba.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Sodom
|
Post subject: Re: Kouzlení přes krohové menu nebo přes lištu Posted: 19:31 18. Mar 2015 |
|
|
Ja mam na liste neustale prodlouzena kouzla (Byci sila, S. moudrost, Vydrz ) stejne tak i neprodlouzena o kruh niz ... . ale tohle se mi nikdy nestalo.
_________________ Ash. Housewares
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Kouzlení přes krohové menu nebo přes lištu Posted: 21:49 18. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
me se nezobrazovala z namemorovanych akorat prodlozena regenerace, tak sla holt na listu
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Kouzlení přes krohové menu nebo přes lištu Posted: 10:36 19. Mar 2015 |
|
|
Tak to neporadím. Určitě to ale nevypadá na něco globálního. Za klerika jsem sesílal právě tyto kouzla a právě z kruhového menu a nezaznamenal jsem žádné komplikace. Co mě jen tak napadá, jestli se ty kouzla neschovávají o řád výš (takové to s tím praporkem asi na 11-ti hodinách)
Co se druhého kouzla týká, zeptal bych se, jestli to a) dělá opravdu jen toto kouzlo b) nemáš předměty buď na moudrost a nebo na sloty klerika. Po restartu ti systém předměty "shodí", takže o tyto namemorovaná kouzla pomocí předmětů přijdeš. Jestli je to správně, nevím, ale po restartu musím s postavami modlit taky, abych získal plný počet kouzel.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Kouzlení přes krohové menu nebo přes lištu Posted: 10:52 19. Mar 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Po vcerejsi debate s postizenou postavou problem identifikovan - jde o specialitu jmenem "Bonusova kouzla podle domeny".
Ovsem jak zrovna tohle ma ci nema chovat je ve hvezdach, nebot z popisu na foru neni jasne co tim bylo mysleno.
Logicky se posleze tezko zjistuje pripadna (ne)shoda mezi neznamym umyslem a praktickou realizaci.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|