|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Oprava zbraní Posted: 11:28 27. Jul 2008 |
|
|
chtěl jsem se zeptat jestli by nešlo o něco snížit cenu opravy zbraně. Koupil jsem si nový rukavice a hrál sem s nima cca den a něco, z čehož většinou mam časový xp nebo donášim balíky. Takže moc nebojuju a za opravu chtěj teď 6500, což mi přijde trochu moc. Nebo jak funguje to opotřebení? Nepočítá se třeba i když bojuje někdo v partě?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Oprava zbraní Posted: 14:35 27. Jul 2008 |
|
|
igor wrote: chtěl jsem se zeptat jestli by nešlo o něco snížit cenu opravy zbraně. Koupil jsem si nový rukavice a hrál sem s nima cca den a něco, z čehož většinou mam časový xp nebo donášim balíky. Takže moc nebojuju a za opravu chtěj teď 6500, což mi přijde trochu moc. Nebo jak funguje to opotřebení? Nepočítá se třeba i když bojuje někdo v partě? nenosti je na rukách, když nejsou potřeba - při časových expech . Dát si je na spodní lištu a před bojem obléknout
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oprava zbraní Posted: 17:58 27. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
monstera wrote: nenosti je na rukách, když nejsou potřeba - při časových expech . Dát si je na spodní lištu a před bojem obléknout Rukavice se opotrebovavaj jen kdyz s nima bojujes (tzn. ze ne pri boji se zbrani). Ta cena je dost vysoka, zalezi kolik staly samotny rukavice. Mozna ti je prodali uz rozedrany. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Oprava zbraní Posted: 13:10 29. Jul 2008 |
|
|
Tak včera sem nechal rukavice opravit za 8000zl, dneska sem vybouchal 7 lokací a za opravu chtějí zase 2100zl. Třetina toho co mam za kůže a loot padne na opravu, zdá se mi to moc i když jsou ty rukavice trochu lepší. Podrobnosti písnu Kucíkovi.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Oprava zbraní Posted: 20:56 29. Jul 2008 |
|
|
No pokial viem tak cim lepsia vec, tak tym by jej opotrebovanie malo trvat dlhsie. Idu vobec tie rukavice opravit? Bo ak sa dobre pamatam tak tam bola naka chyba, ze dost casto sa nedali opravit vobec.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Oprava zbraní Posted: 21:50 29. Jul 2008 |
|
|
Rukavice jdou opravovat jen průběžně, jakmile klesne bonus tak už nejdou.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|