|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: opět bandité u Karathy Posted: 09:21 28. Aug 2008 |
|
|
Vracím se k svému oblíbenému tématu. Nevím, jaký přesně mají bandité spawn skript, ale přijde mi, že se tam generují každou noc, což mi nepřijde moc reálné. Kdyby tomu tak bylo, dříve nebo později proti nim organizovaně zakročí ozbrojená moc. Nešlo by ten spawn upravit, aby se zjevovali pouze někdy (třeba 1x za 3-4 dny)? Přišlo by mi to reálnější...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 09:41 28. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Mě se zdá že to moc řešíte  .. to že se 3x vybije vlčí jeskyně a pořád tam jsou vlci nic, to že pokaždý když jde někdo přes hory zabije obry a oni tam vždycky jsou znova nic, to že někdo pokaždý vybije celej skřetí tábor i s velitelem a oni tam jsou za chvíli znova nic.. k tomu obsadili cestu a taky s tim nikdo nic nedělá, ale bandity u Karathy řešíte pořád 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 09:52 28. Aug 2008 |
|
|
jasně že to je taky trochu mimo, ale děje se to mimo "obydlené" lokace, mimo odhled. co se děje v kopcích, nikoho v karathě moc nezajímá. ale neustálé houfování se velké skupiny banditů hned za hlavním městem, na spojnici s Ivory (a zbytkem říše), nejdůležitější cestě království, je něco jiného - neřeším to v systémové rovině, ale v rovině RP, logické, dějové či jak to nazvat.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 19:50 29. Aug 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
DenGrasse wrote: jasně že to je taky trochu mimo, ale děje se to mimo "obydlené" lokace, mimo odhled. co se děje v kopcích, nikoho v karathě moc nezajímá. ale neustálé houfování se velké skupiny banditů hned za hlavním městem, na spojnici s Ivory (a zbytkem říše), nejdůležitější cestě království, je něco jiného - neřeším to v systémové rovině, ale v rovině RP, logické, dějové či jak to nazvat. Mozno su tam furt preto aby sa knim dostali aj iny hraci, lebo ak by tam boli raz za tri dni tak niektori hraci by sa knim ani nedostali lebo ostatny supernabuseny ultrahustici by ich tu 3. noc vzdy vyvrazdili a to by bolo onicom.  Kazdy by mal mat sancu dostat svoj kus banditu !
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 01:11 31. Aug 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: ... když poprosíš, DM ti jistě udělají výjimkua tvoje postav tam bude mít bandity pokaždé 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 13:08 31. Aug 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Neithan1 wrote: ... když poprosíš, DM ti jistě udělají výjimkua tvoje postav tam bude mít bandity pokaždé  Jsem pro, aby tam byli i ve dne.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 14:34 31. Aug 2008 |
|
|
škoda že se to zvrhlo do hloupých vtipů.
kdyby se to mělo vztáhnout k RP realitě světa, proběhlo by to tak, že první postava, která by bandity zahlédla by reportovala strážnému u farem a ten by poslal pro posily které by s bandity rychle zametly.
to je podstata námitky, jsou na místě, kde to odporuje pravděpodobnosti světa. o tom, že se tam vyskytují opakovaně, ani nehovoře.
to monstera: když požádáš, DM ti jistě nastaví spawn point k tobě domů, abys se nemusel harcovat po cestě.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 20:05 31. Aug 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: to monstera: když požádáš, DM ti jistě nastaví spawn point k tobě domů, abys se nemusel harcovat po cestě.
NO, já se vždycky na farmách u rybníka nabostuju, zavolám pomocníka z jiné sféry, a víš, jaký je to zklamání, když si pak nemám do čeho bouchnout?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 21:46 31. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak to neznám  Já spíš vždycky doufal že je někdo přede mnou vybil aby tam nečíhali na mě 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět bandité u Karathy Posted: 22:07 31. Aug 2008 |
|
|
vše co bylo v tomto topicu zatím napsáno, mne utvrzuje o tom, že prvotní idea o nevhodnosti banditů byla zcela správná...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|