Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
nemate orig NwN nebo nemá někdo z vašich přátel? nevím do kdy ale teď vyjmečna akce na GoG NwN Diamond za 0. To je přece výhodný ne?! Prostě šiřte až se Thalie má šanci rozšiřit https://www.gog.com/game/neverwinter_ni ... 8c737b7250
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Tak jsem si to aktivoval. Diamantovou edici vlastním už přes dekádu, ale uvědomil jsem si, že kdyby se cokoliv stalo, vlastně bych neměl jak instalovat. Nemám totiž v pc dvd mechaniku. V cloudové době mi to přišlo zbytečné.
Instalovat na lap top z dvdčka a následně kopíérovat přes exterák by zabralo delší dobu.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum