|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 12:27 04. Sep 2008 |
|
|
nevim esli je to chyba nebo ne, tak to dam napřed sem:
vyrobený lektvary se stackujou do počtu 10 ks vyrobený ampule se stackujou i přes deset (nevim přesně kolik, ale minimálně 50).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 12:30 04. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jj. Každý je to jinej baseitem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 23:42 09. Sep 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Trocha odbočím ale zostanem pri alchymii...Prosím vás co je to za lektvar Ampule dis a Ampule Atrolo...tak sa mi zda ze keby pokracujem v misani kotla tak sa mi podari vyrobit este zopar Ampul s pridanym cudnym menom...Napriklad Ampule zle
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
Last edited by Skipp on 23:48 09. Sep 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 23:47 09. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no kdyz neco uvaris, ne vse musi mit pozitivni efekt. jsou tam i lektvary, ktere maji negativni efekt. a kdyz udelas par experimentu, muze se ti treba povezt lektvar ktery ma kombinaci dobre i spatne vlastnosti. napr ze leci za 10HP a snizuje savy. to pak musis experimentovat s presnym katalyzatorem (snizovat ho pomoci katalyzacniho redidla) aby si zisklal cistou slozku napr. jen leceni 10HP atd..
nebo ses ptal na neco jineho ??
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 23:54 09. Sep 2008 |
|
|
nomis_b wrote: no kdyz neco uvaris, ne vse musi mit pozitivni efekt. jsou tam i lektvary, ktere maji negativni efekt. a kdyz udelas par experimentu, muze se ti treba povezt lektvar ktery ma kombinaci dobre i spatne vlastnosti. napr ze leci za 10HP a snizuje savy. to pak musis experimentovat s presnym katalyzatorem (snizovat ho pomoci katalyzacniho redidla) aby si zisklal cistou slozku napr. jen leceni 10HP atd..
nebo ses ptal na neco jineho ?? Vlastne som chcel vediet co su to tie ampule,nemaju ziadne vlastnosti...kazdopadne aj to co si mi odpisal mi urcite pomoze 
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 08:00 10. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No co delaji tak to si budes muset odzkuset sam Proste je to jako v opravdove alchymii.. Kdyz neco smichas, tak taky nevis, co to s tebou udeal, nez to vypijes Sezen si nejakeho dobrovolnika a na nem to vyzkousej.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 09:48 10. Sep 2008 |
|
|
nomis_b wrote: No co delaji tak to si budes muset odzkuset sam Proste je to jako v opravdove alchymii.. Kdyz neco smichas, tak taky nevis, co to s tebou udeal, nez to vypijes Sezen si nejakeho dobrovolnika a na nem to vyzkousej. No to som aj skusil...jeden ma zranil za štyri body pozitívnej energie (ale nic sa nodcitalo z hp) ...pripadalo mi to skor ako vtip Pri druhom,ktorý som sa odvazil testovat,sa nic nestalo. Na kazdom z nich je napisane nieco ako" Flakonek je vhodny pro hazeni nebo naneseni na zbran"... ...ani jedno ani druhe sa neda spravit...kedze sa neda preniest do slotu so zbranou tak ho ako zbran nepouzije a naniest sa da v skutocnosti uplne na vsetko co mam v inventari...ked to spravi,v okne mi napise len ,ze "stratil predmet ampule"
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 10:14 10. Sep 2008 |
|
|
dají se vyrobit dva druhy nápojů podle typu flakónku:
lektvar, který použije vždycky ostava sama na sebe - klikneš, vypiješ ampule, která ti po kliknutí udělá šipčičku a tou můžeš ukázat na něco/někoho (včetně sebe) to chceš použít. některé výrobky jdou použít pouze na osoby, některé pouze na předměty (resp. možná jdou na oboje, ale v druhém případě nemají efekt).
co dělá který lektvar, si musíš vyzkoušet sám (na sobě či někom jiném). pokud nemáš kladný efekt, pak se jedná asi o zmetek, pokud kladný efekt máš, vyrobils něco užitečného. pozor, některé výrobky jsou ošemetné podle použití, např, jedy a drogy...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 16:24 10. Sep 2008 |
|
|
DenGrasse wrote:
co dělá který lektvar, si musíš vyzkoušet sám (na sobě či někom jiném). pokud nemáš kladný efekt, pak se jedná asi o zmetek, pokud kladný efekt máš, vyrobils něco užitečného. pozor, některé výrobky jsou ošemetné podle použití, např, jedy a drogy... Noo,na tom som prave prisiel, ked som sa konecne naucil pouzivat reaktant..totiz tie ampule boli vyrobene zo spracovanych ingrediencii s nulovou kladnou reakciou
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 09:55 11. Sep 2008 |
|
|
no to chce si přečíst návod  předtím než se do toho dáš... aneb nula od nuly pojde 
|
|
Top |
|