|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Zeerit
|
Post subject: UZAVŘENO: Samuraj Posted: 15:49 04. Apr 2016 |
|
|
Ki damage - počet použití by se měl zvyšovat s rostoucím levelem, což se neděje. Mám pouze to jedno co jsem dostal na prvním lvlu samuraje.
Přesný uder - funguje bez problému až na detail, že v combat textu se vypíše jako -casting Značka smrti/casts Značka smrti
K tomu bych měl návrh na úpravu. Schopnost je nejspíš překopčená přimo od prskavek a tudíš má světélkující efekt, cast time a magické zaříkání, což se k samurajovi moc nehodí. Navrhoval bych instatní použití, bez breptání a efekt třeba jako u barbarova rage.
Attachments: |

uder.jpg [ 790.56 KiB | Viewed 4826 times ]
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Samuraj Posted: 16:27 04. Apr 2016 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nechci působit příliš negativisticky, ale moc bych na tahle nová povolání nevsázel. Momentálně asi není nikdo, kdy by měl čas je opravovat a těch chyb tam asi bude dost.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Samuraj Posted: 16:28 04. Apr 2016 |
|
|
Mě by vcelku zajímalo, jestli ti tu schopnost nemůžou během castu přerušit. Celkem sázím boty že i jo. (pokud sázku prohraju, upozorňuji, že byly použité)
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Nano
|
Post subject: Re: Samuraj Posted: 11:26 06. May 2016 |
|
|
Ahoj, Mam takový dotaz. Vzal jsem si ze zvědavosti úroveň Samuraje, ale musím říct,že KI dmg (jak bylo již řečeno) je jen jedna a nefunguje a co je asi hlavní problém, nezvolil jsem si "vyvolenou samurajovu zbraň" protože, žádá nabídka nebyla. Tím pádem hádám,že KI-Síla taky nebude fungovat, protože je k ní zapotřebí mít "zvolenou zbraň" v ruce. Předem děkuji za rady či připomínky
_________________ Kapitáán Ajzen Hurikáán
Sneak time= Fun Time !! Já nejsem magor ! i ten mimozemšťan to říkal, že jsem normální!!!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Samuraj Posted: 23:32 15. Jan 2017 |
|
|
Uzavírám - povolání aktuálně pro hráče nedostupné.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|