|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Kapuce a xyct Posted: 01:22 12. Sep 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Už to niekto spomínal? Ide o kapucne ktoré sa dajú nosiť ako helmy ale keď ju postava má na hlave,nieje vidieť tvár. Mne by sa celkom páčilo keby tú tvár je vidieť ako napriklad u hraničiarov v dornovom utocisti. Dá sa dosiahnut niečo také?
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Kapuce a xyct Posted: 06:05 12. Sep 2008 |
|
|
Mě by se to taky líbilo  , ale kdybych šel někam dělat potíže, tak bych si raději vzal tu kapuci ve které mi obličej vidět nepůjde 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Kapuce a xyct Posted: 09:47 12. Sep 2008 |
|
|
Da se toho dosahnout. Vytvorte na to modely a nebude to problem pridat. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kapuce a xyct Posted: 09:55 12. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tohle je trochu problém, protože kapuce (model helmy) při nasazení mění model hlavy na model svůj. Je tudíž problém, mít to jako helmu. Asi nejlepší řešní, co jsem viděl, je použití vizuálního efektu kolem hlavy v podobě helmy, ale tam je zase ta potíž, že se takový helmě hodně těžko přidávaj nějaký vlastnosti.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Kapuce a xyct Posted: 09:57 12. Sep 2008 |
|
|
kucik wrote: Tohle je trochu problém, protože kapuce (model helmy) při nasazení mění model hlavy na model svůj. je tudíž problém, mít to jako helmu. Asi nejlepší řešní, co jsem viděl, je použití vizuálního efektu kolem hlavy v podobě helmy, ale tam je zase ta potíž, že se takový helmě hodně těžko přidávaj nějaký vlastnosti. Nehledě na to, že se musí vyrobit modely pro všechny typy hlav...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Kapuce a xyct Posted: 11:55 12. Sep 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
¨já vidsěla někde myslim na vaultu , že postava měla vidět jen kousek tváře a to pusu a bradu myslim jen a vypadalo to fakt pěkně a myslim , že podobně aj na WoWku
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kapuce a xyct Posted: 12:10 12. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, o tom mluvim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|