Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:32 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Kniha, priatel človeka
PostPosted: 13:32 12. Sep 2008 
Měšťan
 Profile

Skipp wrote:
Neni v tom trocha zmatek?nevediet rozpoznat hlavnu postavu v zatial 6 knihach...hm hm hmm,mrkva v zime...nad ruhej strane...pamatam si ked Goblina Jiga zo zaciatku vzali 4 dobrodruhovia za rukojemnika,vtedy Jig (ako hlavna postava) tiez moc nekecal,priestor mali ostatne postavy ktorím sa pekne ukazal u kazdej iny charakter,tiez to miestami naberalo take vyvazenie kedy citatel uz ani nevyhladava tu hlavnu postavu, v podstate hlavnou postavou nebol nikto alebo vsetci..v tomto ale zmatek urcite nebol lebo okrem tychto 5 postav tam uz nebol skoro nikto a ono sa to cele odohravalo v jednom dungeone ale jak tak uvazuje 6 knih je 6 knih to je rozsiahlost...mal by som obavy ze by som sa stratil (asi su aj napadne hrube tie knihy hm?)

Zmatek mozna trosku, nez se do toho zazijes :wink: . Jinak me to pripada, ze hlavnim hrdinou je pribeh odehravajici se v tom svete, do ktereho zasahuje spousta postav, vice ci mene dulezitych, ale tahounem knih neni postava(jedna ci dve) ale spis skutky postav, at uz chtene ci nechtene. To se me na tom prave libi, ze je to opravdu tezko predvidatelne a zadna postava si tam neni zivotem jista. :twisted: Jinak kazda knizka ma cca 500 stranek, takze je to docela hafo, ale pokud autor nenudi, tak to neni na skodu.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]