|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Juanina výpomoc Posted: 10:42 29. Sep 2008 |
|
|
Při návštěvě hrobek chytila postavička Disease. Musel jsem se odlogovat, po pár hodinách jsem se nalogoval znovu . Postava stále byla Diseased a navíc už zafungovaly efekty na snížení vlastnosti (odolnost, síla). Došel jsem tedy do Juanina chrámu a požádal o služby. Vybral jsem Odstraň chorobu a předpokládal , že budu potřebovat ještě Lesser restoration, al enpotřeboval!
Seslání Odstraň chorobu postavu: - vyléčilo (v pořádku) - odstranilo pokles statů (příjemné leč udivující)
- ODSTRANILO efekty SUBRASY !!! (nečekané a velmi udivující...)
efekty subrasy se vrátily po relogu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Juanina výpomoc Posted: 11:21 29. Sep 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Při návštěvě hrobek chytila postavička Disease. Musel jsem se odlogovat, po pár hodinách jsem se nalogoval znovu . Postava stále byla Diseased a navíc už zafungovaly efekty na snížení vlastnosti (odolnost, síla). Došel jsem tedy do Juanina chrámu a požádal o služby. Vybral jsem Odstraň chorobu a předpokládal , že budu potřebovat ještě Lesser restoration, al enpotřeboval!
Seslání Odstraň chorobu postavu: - vyléčilo (v pořádku) - odstranilo pokles statů (příjemné leč udivující)
- ODSTRANILO efekty SUBRASY !!! (nečekané a velmi udivující...)
efekty subrasy se vrátily po relogu. Odstraň chorobu má v popisku (alespoň tom našem) jak odstranění vlastní nemoci tak i odstranění všech následků ... tedy snížení statů, takže tohle by pro mě až tak překvapující nebylo. Naopak mě překvapilo/potěšilo, že to funfuje na jaké koli snížení statů třeba i po uštknutí a otravě ... otravu vlastní to nevyléčí, ale pokud otrava odezní je možno si takto navrátit původní vlastnosti.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Juanina výpomoc Posted: 11:41 29. Sep 2008 |
|
|
Jo, potvrzuju, Odstraň chorobu funguje i na jedy
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Juanina výpomoc Posted: 11:59 29. Sep 2008 |
|
|
Dobrá, přiznávám, že popisek jsem si nepřečetl, ale netvrďte mi, že odstranění efektů subrasy není chyba 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Juanina výpomoc Posted: 12:05 29. Sep 2008 |
|
|
No to asi chyba bude...  Já to sem napsal, protože si myslím, že ani ty jedy by to odstraňovat nemělo, na to sou tuším jiný kouzla...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Juanina výpomoc Posted: 12:17 29. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, je možný, že jsem na tohle zapomněl. Jsem si myslel, že remove disease žádný efekty neodstraňuje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Juanina výpomoc Posted: 13:05 29. Sep 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Dobrá, přiznávám, že popisek jsem si nepřečetl, ale netvrďte mi, že odstranění efektů subrasy není chyba  To nikdo netvrdí  , myslel jsem to naprosto stejně jako Jonny. Kucik na to třebas koukne a bude to OK.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Juanina výpomoc Posted: 13:33 29. Sep 2008 |
|
|
Mimochodem, kuciku, teď mne napadla ještě jedna věc:
už ten postih za Disease s těmi subrasovými efekty NEPOČÍTÁ!
mám sílu 14/+2 = 12/+1 za subrasu a odolnost 14+2
po disease efektu jsem měl obojí 11/+0, čili byly odečteny 3 body z obou hodnot (aspoň předpokládám, že to odčítá stejný počet bodů z obou). Jinými slovy, odečítá to ze základu...
*** nenápadný nátlak na kucika, aby se subrasy udělaly jinak *** *** nebo za to může jaara ? *** *** a co jan tleskač ? ***
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|