|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
orcbutcher
|
Post subject: Zaseknutý v lesíku Posted: 06:59 01. Oct 2008 |
|
|
byl jsem v lesiku kousek od ivory, každy asi vi kde v noci jsou plivnici a ve dne zmije... jmenuje se to myslím pramen potůčku. no vyšel jsem přimo nad ten pramen-na utes, pozabijel jsem plivniky a chtěl jsem odejít, jenomže jsem se tam nějak sekl- mám vyhrazený jenom prostor kam můžu jít  přibližně 0.5metru krat 0.5metru  tak nevím jestli je to tím místem nebo Hantem  no a jestli by mě někdo mohl vysvobodit byl bych rád
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:04 01. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
To není jedinej případ, jednou sem se tam sek já a už několikrát sem vytahoval hráče.. bude to asi nějaké prokleté místo... mimochodem přibližně na tom místě mi před wipem proklel Daanriho mág trpaslíka tak jesli to nezanechalo následky i na půdě 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:05 01. Oct 2008 |
|
|
to je možné  myslíš že bys mě mohl aji vytáhnout? 
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:09 01. Oct 2008 |
|
|
po třetí se dyžtak ovi a já tě vytáhnu, dřív nemůžu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:11 01. Oct 2008 |
|
|
jasne, napíšu
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:12 01. Oct 2008 |
|
|
orcbutcher wrote: to je možné  myslíš že bys mě mohl aji vytáhnout?  Stalo se mi to dva dny zpátky, pomůže relog a při načítání držení "w" (postavou před relogem koukat do volného prostoru). Chybka už hlášena byla cca před měsícem, kdy mě od tamtud vytahoval Žorž za což jsem mu povděčen. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:21 01. Oct 2008 |
|
|
vyskouším, dík
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:27 01. Oct 2008 |
|
|
Theogil I wrote: orcbutcher wrote: to je možné  myslíš že bys mě mohl aji vytáhnout?  Stalo se mi to dva dny zpátky, pomůže relog a při načítání držení "w" (postavou před relogem koukat do volného prostoru). Chybka už hlášena byla cca před měsícem, kdy mě od tamtud vytahoval Žorž za což jsem mu povděčen.  Bohužel nepomáhá..
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:38 01. Oct 2008 |
|
|
Taky můžeš poprosti nějakého hráče at k tobě přijde a ty na něj dáš runu následuj, pak bude lítat po celé lokaci a tebe by to mělo pěřmístit potom k němu... ale bacha at tam nezůstanete oba 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 07:39 01. Oct 2008 |
|
|
orcbutcher wrote: Theogil I wrote: orcbutcher wrote: to je možné  myslíš že bys mě mohl aji vytáhnout?  Stalo se mi to dva dny zpátky, pomůže relog a při načítání držení "w" (postavou před relogem koukat do volného prostoru). Chybka už hlášena byla cca před měsícem, kdy mě od tamtud vytahoval Žorž za což jsem mu povděčen.  Bohužel nepomáhá.. To mě mrzí, mě to pomohlo ... s tím špagátem se to zase nedařilo nám, no uvidíš.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 10:13 01. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Joo, to je těžká magie, jak vytahovat hráče ze záseků.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 14:23 01. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
tak nakonec mi to držení W pomohlo...
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 14:39 01. Oct 2008 |
|
|
Dobrá práce  .
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Zaseknutý v lesíku Posted: 15:32 01. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
jojo dík
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|