|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 00:11 29. Oct 2008 |
|
|
s těma kouzlama banditů neni všechno v pořádku, upozorňoval sjem na to už několikrát. naposledy mně bandita sejmul postavu kouzlem Doom, která má v popisu že dává postih -2 na vlastnosti. sejmul jí z plnejch na 0. o tom, že tam stál neviditelnej (s vylepšenou neviditelností, pochopitelně) a true seeingem, jsem už také psal. vypadá to, jako kdyby se u banditů generovaly popisy něčeho jinýho, než co ve skutečnosti sesílaj, ačkoli to, co sesílaj, je mi naprostou záhadou...
PS: na nesmyslnost přítomnosti high-levelových mágů nebudu opět upozorňovat, už dvakrát jsem si na tom vyplácal játra a všem se to zdálo oukej...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 08:02 31. Oct 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Jo taky mi to připadá nějaký zvláštní...tuhle sem šel a byli tři mágové a dva z toho sesílali smrtící kouzla (naštěstí jsem přehodil obě dvě), ale když je sesílali tak to nevypadalo jako smrtící kouzlo ale spíš jako výbuch negativní energie (takovej červnej kruh postupně se zvětšující a červenej déšt stoupající nahoru)...
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 09:42 31. Oct 2008 |
|
 |
Měšťan |
|
|
to cmon: Tak to nejspise bylo kouzlo "Circle of death" 6level...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 16:56 31. Oct 2008 |
|
|
A pozna niekto kuzlo "Wall of death"? ... casto sa pouziva na koncertoch metalovych skupin \m/
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 17:10 31. Oct 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 17:17 31. Oct 2008 |
|
|
Ach jo  znam Circle of death, ale schvalne skusam nasich posluchacov ci poznaju aj Wall of death ... DOSPEJ 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 17:20 31. Oct 2008 |
|
|
 Marvin dobre vi, ze sem 27. nejstarsi na foru a presto mi sem bude psat abych dospel a delat tim ze mne hlupaka. 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Last edited by Neithan1 on 17:23 31. Oct 2008, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 17:22 31. Oct 2008 |
|
|
 a mam to ...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 14:37 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Si necháš jako 26 nejstarší člověk na foru líbit? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 17:36 19. Nov 2008 |
|
|
skoda ze ej tych banditov u karathy tak malo.. mohlo by ich tam byt 3x tolko (myslim tie low lvl skupinky)
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|