Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:45 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe
PostPosted: 14:05 20. Nov 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
No jinak, udelal jsem novou verzi toho stolku. Tak jestli od tedka nebude fungovat, tak to sem napiste znovu, at vim, jestli sem to opravil spravne.

Reply with quote  

Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe - rozlišení výjměčných výrobků
PostPosted: 12:03 23. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Výkupčí vykupuje obyčejný i výjmečný výrobek za stejnou cenu - myslím, že by tam měla být nějaká cenová bonifkace !

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 17:22 23. Nov 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

no abych rekl pravdu, u slozitejsich vyrobku se nektere bonusy pohybuji.. napr nekdy ti vypadne vec +3skill, nekdy +4 skill atd.
Cena u vsech veci se stejnym vyrobnim postupem je vsak zatim dana stejna (vcetne vyjimecnych kusu) Vyjimecne kusy jsou jen pro pripad, ze si chces danou vec nechat a rozhodujes se, ktera je lepsi, tak si samozrejme vyberes vyjimecny kus, ze???

jestli je v tom problem, tak to zmenim no, ale ja v tom problem nevidim. jestli vsak prijde prikaz zhora (Rejty) to nejak bonifikovat, tak to pozmenim.

Reply with quote  

PostPosted: 10:00 24. Nov 2008 
Urozený
 Profile

Ahoj, rád bych se tě zeptal jak jsou nastaveny výkupní hodnoty hotových výrobků. Podařilo se mi včera udělat první prstýnek :lol: je to skvělá a nejraději bych ti vyslovil pochvalu před nastoupenou jednotkou. Vážně se mi to teď moc líbí, trvá to rozumně dlouho , nemusíš tahat kvanta materiálu, neklikaáš jako blbec, triviální věci jsou na tři pokusy ... prostě ráj jak jsem si ho vysnil. No zpět k tomu krasavci :D ... je to cínový prstýnek s nefritem ... tedy dle obtížnosti jednotlivých surovin to nejjednodušší co jde, však to taky jenom svítí 5m modře, ale stejně to je nejhezčí prstýnek co jsem ve hře viděl (udělal jsem si ho totiž sám :) ) no a když jsem si odskočil do Karathy tak mi to ten všivák ocenil na 143 zl.. Což není málo pokud nepočítáš náklady. Vezmu to od zadu, nepamatuji si ti sice přesně, ale snad to bude odpovídat. Lepidlo na zasazení kamínku 110 zl., slinovadlo na malou formu +- 10zl, legura cínu 7-8 zl., leštidlo nefrit 7-8 zl. ... to jsme někde kolem 135zl. za náklady na výrobu ... to mě pak ten všivák s nabídkou 143zl. tedy s výdělkem pro mě 8zl. celkem urazil. Ale třeba je to správně ... jak jsem psal je to přece jen první šmuk v celé paletě. Původně jsem čekal, že mi za to nabídne něco mezi 200 - 300 zlatkami abych si jako vydělal na další pokus, ale tohle mě drobátko zarazilo. Pokud je to záměr klidně mi to písni na tomhle to rozhodně nepadá, jak říkám je to skvělé a zase si užívám hru ... takže tímto díky.

Reply with quote  

PostPosted: 17:46 24. Nov 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

no cena by se mela k nakladum pohybovat nekde mezi 30% zisku. jde o to, ze sem tam nepripocitaval naklady na vyrobu formy a u tech vseh malych veci se dost promyta skill obchodovani. takze protoze sem pracoval ve sklae 100 - 300.000 tak sem tam tyto male faktory vubec nezapocitaval.. proto ti to vyslo takhel spatne. Jestli je to nejakej problem, tka k vysledne cene dam 30 + (300.000) :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 19:42 24. Nov 2008 
Měšťan
 Profile

Jedna se jen o ty cínový. Měděný prsteny už celkem vydělávaj. Holt trh je cínovou bižuterii moc nasycenej :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 08:42 25. Nov 2008 
Urozený
 Profile

Tohle mi stačí, je jasné že se nedá bohatnout či lépe řečeno nějak slušně vydělávat na cínových šmucích, prostě mě to jen zarazilo, budu to brát jako investici do vzdělání, ale jak mi ten šupák nedá pořádnej balík za měděný nebo jednou v budoucnu železný bude si muset obchodní spolek najmout nového výkupčího, statika a řemeslníky na opravu, protože v místnosti výkupu vznikne čirou náhodou první nepojištěný požár na Thalii. :lol:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]