Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 16:51 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: masky
PostPosted: 18:37 22. Dec 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Je fakt ze sem jinou moznost nemel, kdyz sem zacinal v pousti na ktery sem byl chvili vodriznutej, ale zpatky tam se da dostat jen pres Karathu. Podtemno bylo po wipu dlouho odriznuty a nedalo se tam dostat a kvuli bance a vopravovacim truhlam sem proste musel neco vymyslet :) Kiri dostal vod carodeje novej xicht (zbrusu nova postava *mrkne na Kiriho*) a ja si RP zasel s maskou kopcovyho vobra k mistrovi kozesnikovi...a jako bonus sem dostal stylovej smouking na miru :twisted: ...v Murgundu sou profici takova maska se neda poznat, navic jsou v ni specielni polstarky se smoly, kery prilnou perfektne na voblicej. Na ty hipiky pak staci nasadit kulhavou chuzi pravidelnym poklepavanim levyho tlacitka mysi, pred fidlanim vypit litr Troli Smrti a hlas je jak zvon 8)

V tom nevidim problem. Nejlepci by bylo jmena nad postava zrusit to by pak byla pr**l :wink: Kazdej by se ptal furt dokola jak se jmenuje a nebyla by situace typu //hele ja sem svy jmeno nikdy nikomu nerek :mrgreen: :mrgreen:

Zly mesto to vyresi... pak at se na masky a kapuce daj jasny pravidla - to uz se tu resilo snad 150x :P

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 20:03 22. Dec 2008 
Šlechtic
 Profile

jasne ze me nikdo nenutil vybrat si jak budu hrat, ale vzhled postavy sem umyslne vybral takovy, aby se k ni hodil, a s nim se fakt do mesta jit neda, to neni zavisly na tom, jestli by me nekdo poznal nebo ne... a vzhled jaky mam jsem vybral prave proto, ze sem pocital s pouzivanim masky, pokud budu muset do civilizace, a to zpusobem, ktery tu uz fungoval a nikomu nevadil...
resit se to samozrejme da, co jsem naznacoval vys je spis obecny pojeti masky, to ze projdu kolem straznych jeste neznamena, ze to nebude vadit ostatnim NPC, ktery ale sami od sebe reagovat nemuzou, tohle nevim jestli se mi chce obchazet :?

Reply with quote  

PostPosted: 11:39 23. Dec 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Aznar wrote:
...

Pořád můžeš nosit jednoduše kapuci, vyhejbat se strážnejm - nikdo jinej by tě neměl co otravovat - a pokud už tě namátkou lapnou, můžeš je uplatit, nebo překecat. To záleží na tom, jestli jseš bohatej, nebo jestli jsi investoval bodíky do přesvědčování.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 22:35 29. Dec 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Moje postava v kápi byla stráží kontrolovaná dohromady 2x, přičemž kolem nich šla tak 150x. Ta pravděpodobnost mi přijde snesitelná.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]