|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Obchodni specialka Posted: 14:17 08. Jan 2009 |
|
|
monstera wrote: Gorrgorroth wrote: Chtel bych se zeptat, jestli bude i nejaka obchodova specialka pro učedníky č. draka, jak sou ted ty nove obchody pro kleriky, bardy, cerne strazce atak... hmmm, a kde jsou nové obchody pro kleriky ? Chrámová čtvrť ... při vstupu z lokace severní brána první chrám na levo. Prodejcem je nejvyšší kněz chrámu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Obchodni specialka Posted: 15:26 08. Jan 2009 |
|
|
Theogil I wrote: monstera wrote: Gorrgorroth wrote: Chtel bych se zeptat, jestli bude i nejaka obchodova specialka pro učedníky č. draka, jak sou ted ty nove obchody pro kleriky, bardy, cerne strazce atak... hmmm, a kde jsou nové obchody pro kleriky ? Chrámová čtvrť ... při vstupu z lokace severní brána první chrám na levo. Prodejcem je nejvyšší kněz chrámu. Díky, já je marně hledal v chrámu Juany ( nebylo původně uvedeno , že jsou tam, nebo jsem se spletl ? ) Ty paličky na maso vypadají pěkně, bohužel na ně nemám ještě level.. a nevím proč by na měkký mutanty muselo být tak silné kladívko....Postrádám tam ale něco na sebe...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Obchodni specialka Posted: 16:28 08. Jan 2009 |
|
|
monstera wrote: Díky, já je marně hledal v chrámu Juany ( nebylo původně uvedeno , že jsou tam, nebo jsem se spletl ? ) Ty paličky na maso vypadají pěkně, bohužel na ně nemám ještě level.. a nevím proč by na měkký mutanty muselo být tak silné kladívko....Postrádám tam ale něco na sebe... Mě se zase tuze líbí ty hračky proti nemrtvím. Myslím, že do skupiny mutant patří celá řada potvor co jsme ještě neviděli, věřím, že jako specialitka na ně se bude více než hodit. Nu budeme se těšit dále. U Juany jsou tuším nějaké zvlášní lektvary či co, moc jsem to nezkoumal. Ja se tam jen chodím modlit ke všem božstvům aby přestalo zemětřesení po kterém všechny hrdinky a všichni hrdinové padají. Pevně věřím, doufám a držím palce ... jo a ještě se modlím za to aby ten šejdíř správce dílny přesta lít do mořidel vodu. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Obchodni specialka Posted: 16:34 08. Jan 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|